Kielivalintojen näkyvyys

Chromebookista löytyvä käsinkirjoitus tai muu kielisisältö saatetaan ladata tai löytää, kun käytät tiettyjä ominaisuuksia. Jos jaat Chromebookin muiden kanssa, he saattavat nähdä sisällön ja valitsemasi kielet.

Laitteen kielen muuttaminen

Muut saattavat nähdä Chromebookisi kieliasetuksen, jonka perusteella esimerkiksi laitteen valikkojen kieli määritetään, kun he käyttävät laitettasi. Jos et halua muiden näkevän valitsemaasi kieltä, muuta laitteen asetusta.

Syöttötavan tai näppäimistön kielen poistaminen

Kun jaat Chromebookin muiden kanssa, he saattavat löytää syöttötapasi ja käyttää sitä. Syöttötapaa kutsutaan myös näppäimistön kieleksi. Jos et halua heidän löytävän sitä, voit poistaa syöttötavan.

1. Valitse oikeasta alareunasta kellonaika ja sitten Asetukset Asetukset.
  2. Valitse vasemmalta Lisäasetukset ja sitten Kielet ja syötteet.
  3. Valitse Kielet ja syötteet ‑osiosta Syötteet.
  4. Valitse Syöttötavat-osiosta Poista Poista poistettavan syötteen vierestä.