Mobiilidatan käytön seuranta

Jos sinulla on Chromebook ja mobiilidatasopimus, voit tarkistaa käyttämäsi datan määrän. Jos käytät SIM-korttia, voit rajoittaa tiedonsiirtomäärää suojaamalla SIM-kortin PIN-koodilla.

Jäljellä olevan datan määrän tarkistaminen

Verizon

Jos käytät Verizon Wirelessia Yhdysvalloissa, voit tarkistaa arvion kuluvan kuukauden jäljellä olevasta datamäärästä Verizon Wireless ‑tililtäsi.

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Verkko-osiosta Mobiilitiedonsiirto.
  4. Valitse yläreunasta Näytä tili. (Tämä painike näkyy vain, jos Verizon on aktivoituna. Katso lisätietoja Verizonin aktivoimisesta.)
  5. Kirjaudu Verizon Wireless ‑tilillesi.
Muut mobiiliverkot
Jos käytät muita mobiiliverkkoja, saat tietoja SIM-korttisi käytetystä datamäärästä operaattoriltasi.

SIM-kortin lukitseminen

Jos käytät Chromebookissa SIM-korttia, voit lukita kortin milloin tahansa ja estää näin muita käyttämästä mobiilitiedonsiirtoa vahingossa. Näin voit lukita SIM-kortin tai vaihtaa sen PIN-koodin:

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse Verkko-osiosta Mobiilitiedonsiirto.
  4. Kytke Ota SIM-kortin lukitus käyttöön päälle.
  5. Syötä SIM-korttisi PIN-koodi ja valitse Anna PIN-koodi.
  6. Jos haluat laitteen kysyvän PIN-koodia, valitse Lukitse SIM-kortti ‑valintaruutu. Voit määrittää oman PIN-koodin valitsemalla Vaihda PIN-koodi.

Kun muodostat yhteyden mobiiliverkkoon seuraavan kerran, sinun täytyy antaa PIN-koodi. Jotkut SIM-kortit kysyvät myös operaattorisi ensimmäisellä käyttökerralla antamaa koodia.

Jos unohdat PIN-koodin tai näkyviin tulee PUK-koodin kysely, ota yhteyttä operaattoriin. SIM-kortti poistetaan käytöstä, jos syötät väärän PUK-koodin kahdesti.

Lisäohjeita

Jos sinulla on vielä kysyttävää mobiilitiedonsiirrosta, ota yhteyttä operaattoriisi.