Chromebookin käyttöönotto

Mitä tarvitset

Chromebookin tai Chromeboxin käyttöönottoon tarvitset
  • Google-tilisi käyttäjätunnuksen ja salasanan
  • pääsyn internetiin.
Set up your Chromebook

Vaihe 1: Käynnistä Chromebook

1. Jos akku on irrotettu, kiinnitä se.
  2. Paina virtapainiketta.

Vaihe 2: Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita

1. Voit valita kielen ja näppäimistön asetukset valitsemalla näytöllä näkyvän kielen.
  2. Valinnainen: Voit laittaa saavutettavuusominaisuudet päälle valitsemalla Saavutettavuus.
  3. Valitse verkko.
  4. Hyväksy käyttöehdot.

Vaihe 3: Kirjaudu sisään Google-tililläsi

Valitse Chromebookin omistaja lisäämällä Google-tilin sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja salasana.

• Jos olet jo ottanut käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen, koodi lähetetään valitsemallesi laitteelle.
  • Jos sinulla ei ole Google-tiliä, jonka voisit lisätä, luo tili. Joillakin Chromebookeilla on mahdollista valita Lisäasetukset ja sitten Luo uusi tili.
  • Jos haluat käyttää Chromebookia ilman tiliä, valitse Selaa vierailijana.
  • Jos sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään Google-tilillä, käytä kirjautumisen vianetsintäominaisuutta.

Kun kirjaudut sisään, kirjanmerkkisi, laajennuksesi ja sovelluksesi tulevat näkyviin automaattisesti.

Chromeboxin käyttöönotto

Tarvitset myös

• ulkoisen näytön
  • USB- tai Bluetooth-hiiren ja ‑näppäimistön.

Chromeboxin laittaminen päälle

1. Liitä Chromebox virtalähteeseen.
  2. Liitä hiiri ja näppäimistö.
  3. Yhdistä Chromebox ulkoiseen näyttöön.
  4. Paina virtapainiketta.

Jos näytöllä ei näy mitään, selaa näyttövaihtoehtoja painamalla Ctrl + Koko näyttö (F4).

Kun olet käynnistänyt Chromeboxin, tee käyttöönotto loppuun seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.