Marcar problemes i informar d'infraccions dels drets d'autor

Si trobeu res a Chrome Web Store que infringeix les condicions del servei de Chrome Web Store, una marca comercial o determinats drets d'autor, informeu-nos-en.

• Si una aplicació o una extensió no funcionen correctament, informeu-ne el desenvolupador. A Chrome Web Store, obriu l'element i feu clic a Assistència.
  • Per puntuar o comentar l'element, obriu-lo a Chrome Web Store i feu clic a Ressenyes.

Marcar problemes

1. Inicieu la sessió a Chrome Web Store.
  2. Feu clic a l'element que vulgueu marcar.
  3. A la part inferior esquerra de la finestra, feu clic a Marca el problema.
  4. Empleneu el formulari i, a continuació, feu clic a Envia.

Informar d'una infracció dels drets d'autor o dels drets de marca

Si creieu que un element de Chrome Web Store infringeix drets d'autor o una marca comercial, empleneu aquest formulari. El nostre equip revisarà l'informe i prendrà les mesures necessàries.