Lägga till och öppna Chrome-appar

Du kan lägga till och öppna appar från Chrome Web Store på Chromebook.

Obs! Chrome-appar i Chrome Web Store stöds bara på Chromebook och fungerar inte på Windows, Mac, eller Linux efter december 2022. Du kan fortfarande använda tillägg och teman från Chrome Web Store.

Lägga till en genväg till en webbplats som en app

Om du använder Windows, Linux eller en Chromebook kan du lägga till en genväg till en webbplats på internet som en app i Chrome.

1. Öppna Chrome.
  2. Besök webbplatsen som du vill lägga till som en app.
  3. Klicka på Mer Mer uppe till höger.
  4. Klicka på Fler verktyg.
  5. Klicka på Skapa genväg.
  6. Ge genvägen ett namn och klicka på Skapa.

Lägga till och öppna appar på Chromebook

Lägga till en app från Chrome Web Store
  1. Öppna Chrome Web Store.
  2. Sök efter eller bläddra till den app du vill ha.
  3. Klicka på Lägg till i Chrome.
Öppna appar i andra webbläsare

Det går att öppna en app i andra webbläsare om appens webbadress börjar med http://. Gör så här:

1. Öppna Chrome.
  2. Öppna appen och se efter vilken webbadress den har.
  3. Kopiera webbadressen och klistra in den i adressfältet i den andra webbläsaren för att öppna appen.
Öppna en app på en Chromebook
På en Chromebook hittar du dina appar genom att klicka på översikten Översikt och öppnar dem därifrån.