Ladda ned eller ta bort Chrome-teman

Du kan göra webbläsaren Chrome på datorn mer din egen med ett kul tema. Temat visas i webbläsarens ram och som bakgrund när du öppnar en ny flik. Chrome-teman sparas i Google-kontot, så samma tema visas när du loggar in i Chrome oavsett vilken dator du använder.

Ladda ned och lägga till ett tema i Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Teman under Utseende. Du kan även öppna galleriet genom att besöka avdelningen Teman i Chrome Web Store.
  4. Förhandsgranska olika teman genom att klicka på miniatyrerna.
  5. När du har hittat ett tema du gillar klickar du på Lägg till.

Temat börjar användas direkt. Om du ändrar dig klickar du på Ångra högst upp.

Ta bort ett tema i Chrome

1. Öppna Chrome på datorn.
  2. Klicka på Mer Mer uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Klicka på Återställ standardvärden under Utseende. Det klassiska Google Chrome-temat visas igen.

Om stegen ovan inte fungerar kan du ha drabbats av skadlig programvara. Få hjälp med att återställa inställningarna i Chrome.