Peruutukset ja hyvitykset

Ostettuasi tuotteen Chrome Web Storesta sinulla on 30 minuuttia aikaa peruuttaa ostos ennen kuin luottokorttiasi veloitetaan. 30 minuutin peruutusaika alkaa heti, kun luottokorttisi valtuutetaan ostosta varten Google Paymentsissa.

Huom. Jos ostat sovelluksen toisen kerran, ostosta ei voi peruuttaa ja luottokorttiasi veloitetaan.

Sovellusostosten ja ‑tilauksien peruuttaminen

Ostoksen peruuttaminen

Voit peruuttaa juuri tekemäsi sovellusostoksen tai ‑tilauksen seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Omat sovellukset.
  2. Valitse sovellus, jonka ostoksen haluat peruuttaa.
  3. Klikkaa tietosivulla Peruuta ostos. Jos tätä vaihtoehtoa ei näy, 30 minuutin palautusaika on umpeutunut.
  4. Saat vahvistuksen sähköpostitse. Luottokortillasi voi näkyä maksuvaraus, mutta se poistetaan pian.

Jos 30 minuutin palautusaika on jo umpeutunut, voit pyytää hyvitystä ottamalla yhteyttä kehittäjään Google Paymentsin kautta

Tilauksen peruuttaminen

Voit lopettaa nykyisen tilauksen milloin tahansa. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Google Paymentsiin.
  2. Valitse tilauksen tiedoissa Hallinnoi.
  3. Valitse Peruuta tilaus.

Peruutettuasi tilauksen sinulta ei enää veloiteta tulevia tilausmaksuja. Jo maksettuja maksuja ei hyvitetä. Jos sinulla on kysyttävää, ota kehittäjään yhteyttä Google Paymentsin kautta.

Hylätystä luottokortista johtuva tilauksen peruuttaminen

Jos tilauksesi peruutettiin kortin hylkäyksen vuoksi, sinun on päivitettävä maksutietosi. Lisää uusi maksutapa ostaaksesi tuotteen.

Googlen peruuttamat tilaukset

Google tarkistaa tilauksia säännöllisesti taatakseen, että ne noudattavat käyttöehtojamme. Jos Google peruutti tilauksesi, tämä mainitaan tilauksen kuitissa. Jos myyjä väittää Googlen peruuttaneen tilauksen, voit pyytää lisätietoja Google Payments ‑tiimiltä.

Hyvityksen pyytäminen

30 minuutin peruutusajan jälkeen hyvitystä on pyydettävä suoraan myyjältä:

Hyvityksen pyytäminen myyjältä

Näin voit ottaa yhteyttä myyjään ja pyytää hyvitystä:

1. Kirjaudu sisään Google Paymentsiin.
  2. Klikkaa tilausta, josta haluat hyvityksen.
  3. Klikkaa kuitin alaosassa Ota yhteyttä.
  4. Valitse aiheeksi Haluaisin pyytää hyvitystä tai palauttaa nimikkeen.
  5. Anna mahdollisia lisätietoja viestikentässä.
  6. Valitse Lähetä sähköposti.

Huom. Kaikki myyjät eivät välttämättä myönnä hyvityksiä, ja osa voi veloittaa käsittelykuluja. Odota myyjän vastausta vähintään kaksi arkipäivää.

Hyvityksen pyytäminen muuten kuin Google Paymentsilla maksetusta tuotteesta

Jos et maksanut sovellusta Google Paymentsin kautta, ota yhteyttä suoraan kehittäjään seuraavasti:

1. Valitse Chrome Web Storesta Omat sovellukset.
  2. Klikkaa sovelluksen, laajennuksen tai teeman nimeä.
  3. Valitse sovelluksen sivulla Tuki.
  4. Ota yhteyttä kehittäjään lomakkeen avulla tai käymällä kehittäjän sivustolla.

Jos haluat tarkistaa, maksoitko sovelluksen Google Paymentsin kautta, kirjaudu sisään Google Paymentsiin ja katso, näkyykö sovelluksen tilaus aiemmissa ostoksissasi.

Hyvityksen tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa hyvityksen tilan kirjautumalla sisään Google Paymentsiin. Saat sähköpostivahvistuksen ja Payments-tilisi päivitetään, kun myyjä hyvittää tilauksesi.

Ongelmat hyvityksen saamisessa

Hyvitykset suoritetaan luotto- tai debit-kortille, jolla ostit tuotteen. Jos pankkisi hylkää hyvityksen, syy voi olla jokin seuraavista:

Huomaa nämä seikat:

• Hyvityksen näkyminen kortin tiedoissa voi kestää muutaman päivän.
  • Maksutietojen päivittäminen ei välttämättä ratkaise hyvitysongelmaa.
  • Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä pankkiisi.