Kontrollér musikk, videoer med mer

Kontrollér musikk, video og alt annet som spiller av lyd i Chrome-faner.

Spill av musikk eller lyd i alle Chrome-faner

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Spill av musikk, en video eller noe annet med lyd på en fane. Du kan bli værende på den fanen eller navigere til en annen.
  3. For å kontrollere lyden, klikk på Mediekontroll Mediekontroll øverst til høyre.
  4. Du kan sette på pause, gå til neste sang eller video eller klikke for å gå tilbake til fanen der sangen eller videoen spilles av.

Tips: Mediene fortsetter å spilles av uansett om du blir værende på fanen eller går til en annen.

Endre standardinnstillingene for lyd på datamaskinen

Slik lar du nettsteder spille av lyd når du besøker dem:
  1. Åpne Chrome .
  2. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Innstillinger.
  3. Klikk påPersonvern og sikkerhetog så Nettstedsinnstillingeretterfulgt av Lyd.
  4. Velg alternativet du vil bruke som standardinnstilling.

Se en video i alle Chrome-faner

Du kan spille av en video fra én fane i et mindre vindu som vises over andre faner du bruker.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Spill av en video på en fane.
  3. For å se videoen mens du bruker andre faner, klikk på Mediekontroll Mediekontroll og så Start bilde-i-bilde Start bilde-i-bilde øverst til høyre.

Tips: For å flytte videovinduet, klikk på det og dra.

Cast medieinnhold til tilgjengelige enheter

Viktig: Cast-ikonet vises bare når enheter er tilgjengelige.
  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Spill av musikk, en video eller noe annet med lyd på en fane. Du kan bli værende på den fanen eller navigere til en annen.
  3. For å åpne mediekontrollene, klikk på Mediekontroll Mediekontroll til høyre for adressefeltet.
  4. Klikk på Cast til en enhet nederst til venstre i forgrunnsvinduet.
  5. Velg enheten du vil caste til.

Hvis du har tilbakemeldinger om denne funksjonen, kan du finne ut hvordan du sender tilbakemeldinger i Chrome. For å sende tilbakemeldinger om Google Cast, gå til chrome://cast-feedback.