Importér Chrome-bogmærker og -indstillinger

Du kan skifte browser uden at miste indstillingerne for og bogmærkerne til dine yndlingswebsites. Alt efter hvilken browser du har, kan dine indstillinger indeholde følgende oplysninger:

• Browserhistorik
  • Standardstartside
  • Bogmærker
  • Standardsøgemaskiner
  • Gemte adgangskoder

Føj bogmærker til Chrome

For at importere bogmærker fra populære browsere som f.eks. Firefox eller Safari skal du følge browserens vejledning i, hvordan du gemmer eller eksporterer bogmærker som en HTML-fil, og derefter gøre følgende:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og så Bogmærker og lister og så Importér bogmærker og indstillinger.
  3. Vælg muligheden Vælg fil.
  4. Vælg en fil, og vælg Åbn og så Udfør.

Tip! Du kan importere adgangskoder fra andre apps med Google Adgangskodeadministrator i Chrome. Se, hvordan du importerer adgangskoder med Chrome.

På en Chromebook

Vigtigt!

• Hvis du ikke har oprettet nogen bogmærker i Chrome, vises bogmærkerne i bogmærkelinjen.
  • Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, er bogmærkerne i en ny mappe med navnet "Importeret".
  1. Åbn Chrome.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og så Bogmærker og lister og så Bogmærkeadministrator.
  3. Klik på Organiser øverst til venstre.
  4. Vælg Importér bogmærker fra HTML-fil i rullemenuen.
  5. Upload den gemte HTML-fil.

Åbn dine bogmærker

1. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og så Bogmærker og lister og så Bogmærkeadministrator.
  2. Hvis du allerede havde bogmærker i Chrome, skal du finde en ny mappe ved navn "Andre bogmærker".

Tip! Du kan også omarrangere, redigere og slette dine bogmærker i sidepanelet.

Sådan importeres bogmærker

Hvis du ikke har bogmærker i Chrome i forvejen, vises de importerede bogmærker på bogmærkelinjen.

Hvis du allerede har bogmærker i Chrome, føjes de importerede bogmærker til mappen "Andre bogmærker" for enden af bogmærkelinjen.

Få flere oplysninger om bogmærkelinjen.

Flyt eller eksportér bogmærker til en anden browser

Hvis du beslutter dig for at bruge en anden browser, kan du tage dine Chrome-bogmærker med dig.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du vælge Mere Mere og så Bogmærker og lister og så Bogmærkeadministrator.
  3. Øverst skal du vælge Mere Mere og så Eksportér bogmærker.

Chrome eksporterer dine bogmærker som en HTML-fil. Brug denne fil til at importere dine bogmærker til en anden browser.