Comprovar si la connexió d'un lloc web és segura

Chrome us ajuda a navegar de manera més segura avisant-vos quan detecta un lloc web que possiblement no és segur visitar. En aquests casos, Chrome canvia la icona que hi ha al costat de l'adreça del lloc web.

1. A Chrome, obriu una pàgina web.
  2. Per comprovar la seguretat d'un lloc web, consulteu el símbol de l'estat de seguretat que es mostra a l'esquerra de l'adreça web:
    • Default (Secure) Predeterminat (segur)
    • Mostra la informació del lloc web Informació o No segur
    • Perillós No segur o Perillós
  3. Per veure un resum dels detalls i permisos de privadesa del lloc web, feu clic a la icona.

Consells:

Què significa cada símbol de seguretat

Aquests símbols indiquen si Chrome ha establert o no una connexió segura i privada amb un lloc web.

Default (Secure) Predeterminat (segur)

La informació que s'envia o s'obté a través del lloc web és privada entre l'usuari i el lloc web.

Encara que us connecteu a un lloc web de manera segura, aneu sempre amb compte quan compartiu informació sensible o personal. Consulteu el nom del lloc web a la barra d'adreces per assegurar-vos que heu accedit al lloc web que voleu visitar.

Mostra la informació del lloc web Informació o No segur

El lloc web no utilitza una connexió privada. Pot ser que una altra persona pugui veure i modificar la informació que envieu i obteniu a través d'aquest lloc web.

Per resoldre aquest problema, el propietari del lloc web ha de protegir el lloc web i les vostres dades amb HTTPS.

Perillós No segur o Perillós

Us recomanem que no introduïu informació personal ni privada en aquesta pàgina. Si és possible, no utilitzeu el lloc web.

No segur: aneu amb compte. Hi ha un problema amb la privadesa de la connexió a aquest lloc web. Pot ser que una altra persona pugui trobar la informació que hi envieu o que n'obteniu.

Perillós: no utilitzeu aquest lloc web. Si veieu un advertiment vermell que ocupa tota la pantalla, vol dir que la funció Navegació segura ha marcat el lloc web com a no segur. El lloc web pot fer un mal ús o abusar de la informació que rep, i podria intentar instal·lar programari perjudicial a l'ordinador. Quan feu servir aquest lloc web, posa en perill la vostra privadesa i la vostra seguretat.

Solucionar l'error "La connexió no és privada"
Si veieu el missatge d'error "La connexió no és privada" que ocupa tota la pantalla, significa que hi ha un problema amb el lloc web, la xarxa o el dispositiu. Obteniu informació sobre com podeu resoldre els errors del tipus "La connexió no és privada".
Gestionar els certificats de dispositiu a Mac i Windows

Chrome autentica i protegeix les connexions HTTPS amb els certificats de lloc web. Aquests certificats encripten l'enllaç entre un lloc web i el navegador.

Chrome Root Program enumera els certificats arrel en què Chrome confia per autenticar els llocs web HTTPS. Obteniu més informació sobre Chrome Root Program.

Chrome afegirà els certificats arrel personalitzats dels certificats que utilitza el sistema operatiu de l'ordinador. Per revisar els certificats del teu dispositiu:

1. A l'ordinador, obriu Chrome .
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Seguretat.
  4. A "Configuració avançada", feu clic a Gestiona els certificats del dispositiu.