Sjekk og slett Chrome-nettleserloggen din

Du kan se nettleserloggen din i Chrome. Du kan også fortsette å bla gjennom det du allerede har startet på en stasjonær eller bærbar datamaskin, og finne relaterte søk.

Hvis du ikke vil ha noen logg over sider du har besøkt i Chrome, kan du slette hele eller deler av nettleserloggen. Hvis du sletter nettleserloggen, slettes den på alle enheter der du er logget på Chrome og synkroniserer loggen med Google-kontoen din.

Du kan også slette Google-søkeloggen fra kontoen din for seg.

Dette vises i loggen

Loggen viser sidene du har besøkt i Chrome i løpet av de siste 90 dagene. Den lagrer ikke

• Chrome-sider som chrome://settings
  • sider du har besøkt i privat surfing
  • sider som er slettet fra nettleserloggen
Tips: Hvis du er logget på Chrome og synkroniserer loggen din, viser loggen også sider du har besøkt på de synkroniserte enhetene dine.
Finn loggen din
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Logg .
Slett loggen
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Logg .
  3. Trykk på Slett nettlesingsdata nederst.
  4. Merk av for Nettleserlogg. Det kan være avmerket som standard.
  5. Fjern avmerkingen for eventuelle andre elementer du ikke vil slette.
  6. Trykk på Slett nettlesingsdata og så Slett nettlesingsdata.
  7. Trykk på Ferdig øverst til høyre.
Slett elementer fra loggen
  1. Åpne Chrome Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på Mer Mer og så Logg .
  3. Trykk på Endre nederst.
  4. Merk av for oppføringer du vil slette.
  5. Trykk på Slett.
  6. Trykk på Ferdig øverst til høyre.
Tips: For å søke etter noe spesifikt, bruk søkefeltet øverst.

Fjern foreslåtte sider fra nye faner

1. Åpne en ny fane på iPhone eller iPad.
  2. For å fjerne et bilde, trykk og hold på det.
  3. Velg Fjern.

Surf privat

Hvis du ikke vil at Chrome skal lagre nettleserloggen din i det hele tatt, kan du surfe privat med inkognitomodus.

Hvis du bruker Chromebook på jobben eller skolen, kan nettverksadministratoren slå av nettleserloggen. Hvis loggen er av, viser ikke loggen hvilke sider du har besøkt. Finn ut mer om bruk av administrerte Chrome-enheter.