Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være det.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din enhed.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du klikker på Startside Start.

Hvis din opstartsside, startside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Se, hvordan du finder og fjerner malware fra din enhed og gendanner dine indstillinger.

Angiv din opstartsside

Du kan bestemme, hvilke sider der vises, når du starter Chrome på din computer.

Få Chrome til at åbne en ny fane
Du kan konfigurere Chrome til at åbne siden Ny fane, når du åbner et nyt vindue.
  1. Åbn Chrome Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger
  3. Klik på Ved opstart i venstre side.
  4. Klik på Åbn siden Ny fane.
Du kan tilpasse siden Ny fane med:
  • Dine genveje
  • Opskrifter, du har set
  • Dine kurve på andre websites
  • Forskellige temaer
Se, hvordan du tilpasser siden Ny fane.
Fortsæt, hvor du slap

Du kan bede Chrome om at genåbne de sider, du besøgte, da du afsluttede din browsersession.

På en computer:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Ved opstart.
  4. Vælg Fortsæt, hvor du slap.

Dine cookies og data er gemt, så alle de websites, du var logget ind på før (f.eks. Gmail), vil blive åbnet igen. Hvis du ikke vil logges ind på disse sider automatisk, skal du følge nedenstående vejledning:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Privatliv og sikkerhed og derefter Websiteindstillinger og derefter Yderligere indstillinger for indhold og derefter Websitedata på enheden.
  4. Aktivér Slet data, som websites har gemt på din enhed, når du lukker alle vinduer.

På en Chromebook: Du kan genåbne dine sider, når du logger ind, ved at trykke på Ctrl + Shift + t.

Åbn en bestemt række sider

Du kan bede Chrome om at åbne en hvilken som helst webside.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider under "Ved opstart".
    • Klik på Tilføj en ny side. Angiv webadressen, og klik på Tilføj.
    • Klik på Brug aktuelle sider.

Du opdaterer dine sider ved til højre for siden at klikke på Mere Mere og derefter Rediger eller Slet

Problemer med din opstartsside eller startside

Hvis du bruger en computer, og du ser en startside eller opstartsside, du ikke selv har angivet, er der muligvis malware på din computer. Se, hvordan du blokerer uønskede ændringer i Chrome.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator vælge dine opstartssider eller din startside for dig. I så fald kan du ikke ændre dem. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Vælg din startside

Du kan bestemme, hvilken side der vises, når du klikker på Startside Start.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Under "Udseende" skal du aktivere Vis knappen Startside.
  4. Under "Vis knappen Startside" skal du vælge at bruge Siden Ny fane eller en tilpasset side

Knappen Startside vises til venstre for adresselinjen.

Chrome-indstillinger, der passer til dig

Få oplysninger om, hvordan du tilpasser Chrome og ændrer dine Chrome-indstillinger.

Se, hvordan du tilpasser Chrome og ændrer dine Chrome-indstillinger.