Navegar en mode fosc o amb el tema fosc

Quan navegueu en mode fosc o amb el tema fosc a Chrome, la pàgina d'inici, la barra d'eines, les opcions de configuració i altres pàgines es veuen fosques.

Consell: aquesta funció s'anomena "mode fosc" als ordinadors i dispositius iOS, i "tema fosc" als dispositius Android.

Gestionar el mode fosc a Chrome

1. A la part inferior dreta d'una pàgina Pestanya nova, seleccioneu Personalitza Chrome .
    • A la part superior dreta, també podeu seleccionar el tauler lateral i, a continuació, Personalitza Chrome.
  2. A "Aparença", seleccioneu una de les opcions següents:
    • Clar : Chrome farà servir el tema clar.
    • Fosc : Chrome farà servir el tema fosc.
    • Dispositiu : Chrome seguirà el tema del dispositiu.
Consell: és possible que el navegador també es vegi fosc si sou en mode d'incògnit. Obteniu més informació sobre la navegació privada.