Chromeen synkronoinnin ongelmien korjaaminen

Ota synkronointi käyttöön Chromessa, niin näet tietosi kaikilla laitteillasi. Jos synkronointi lakkaa toimimasta tai keskeytyy, kokeile näitä keinoja.

Synkronoinnin jatkaminen

Jos kirjaudut ulos Googlen palvelusta, kuten Gmailista, Chrome keskeyttää synkronoinnin. Saat synkronoinnin uudelleen käyttöön, kun kirjaudut Google-tilillesi:

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Keskeytetty ja sitten Kirjaudu uudelleen sisään.
  3. Kirjaudu Google-tilillesi.

Synkronoinnin jatkaminen Chromen sulkemisen ja uudelleenkäynnistyksen aikana

Jos synkronointi lopetetaan aina, kun suljet Chromen, voit muuttaa asetuksia.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Asetukset
  3. Valitse Yksityisyys ja tietoturvaja sitten Sivustoasetuksetja sitten Muut sisältöasetuksetja sitten Laitepohjainen sivustodata
  4. Laita Salli sivustojen tallentaa dataa laitteellesi ‑asetus päälle.