Åpne Chrome raskt på telefonen eller nettbrettet

Når du har installert Chrome, kan du åpne appen raskere når du legger den til på startskjermen eller i favorittappene dine.

Legg til Chrome-appen på startskjermen
  1. Sveip opp fra bunnen av startskjermen.
  2. Trykk og hold på Chrome-appen Chrome.
  3. Dra appen dit du vil ha den, og slipp den.

Finn ut hvordan du angir Chrome som standardnettleser.

Legg til Chrome i favorittappene dine

Nederst på startskjermen finner du en rad med favorittapper.

1. Det kan hende du må fjerne en favorittapp for å frigjøre plass.
    1. For å fjerne en app, trykk og hold på den.
    2. Dra appen til startskjermen, og slipp den.
  2. Trykk og hold på Chrome-appen Chrome.
  3. Dra den til et tomt område i favorittene dine, og slipp den.

Tips: For å åpne en ny fane eller en inkognitofane eller legge til moduler på startskjermen, trykk og hold på Chrome-appen Chrome.