Brug Chrome som gæst

Vigtigt! Log kun ind på følsomme websites på enheder, der tilhører en person, du har tillid til. Ejere kan muligvis få adgang til dine data.

Når du bruger Gæstetilstand, kan du ikke se eller ændre oplysninger på andre Chrome-profiler. Når du afslutter Gæstetilstand, slettes din browseraktivitet fra computeren.

Brug Gæstetilstand når:

• Du lader andre låne din computer, eller du låner en andens computer.
  • Du bruger en offentlig computer, f.eks. på et bibliotek eller en café.

Hvis du vil bruge nettet privat på din egen computer, kan du bruge inkognitotilstand. Når du er i denne tilstand, kan du se dine oplysninger og indstillinger, uden der gemmes noget i din browserhistorik.

Åbn Gæstetilstand

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre på siden skal du klikke på Profil Profil.
  3. Klik på Gæst.

Tips!

• Hvis der er angivet en administreret bruger på din computer, er Gæstetilstand ikke tilgængelig, når alle ikke-administrerede profiler er låst.

• Gæstetilstand er ikke tilgængelig på Chromebooks. Se, hvordan du bruger Chromebook som gæst.

Afslut Gæstetilstand

Luk det browservindue, hvor du bruger Gæstetilstand.

Din browserhistorik samt dine cookies og websitedata slettes.

Andre kan se nogle oplysninger

Gæstetilstand forhindrer Chrome i at gemme din browseraktivitet i din lokale historik, men du bør kun logge ind på følsomme websites på enheder, der tilhører en person, du har tillid til. Enhedsejere kan muligvis få adgang til dine data, f.eks. din aktivitet og lokation. Disse data kan også stadig være synlige for:

• Websites, du besøger, herunder annoncer og ressourcer, der anvendes på disse websites
  • Websites, du logger ind på
  • Din arbejdsgiver, skole eller andre, der administrerer det netværk, du bruger
  • Din internetudbyder
  • Søgemaskiner

Relaterede ressourcer