Brug Gemini-webappen til at få svar i Chrome

Nu kan du bruge Chromes genvej til websitesøgning til at få direkte adgang til Gemini-webappen.

Det skal du bruge

Hvis du vil bruge Gemini-webappen, skal du opfylde følgende krav:

• Du skal have en personlig Google-konto, som du selv administrerer. Du kan endnu ikke få adgang til Gemini-webappen med en Google-konto, der administreres via Family Link. Læs privatlivsmeddelelsen for Gemini-apps.
  • Du skal opfylde alderskravene for at brug af Gemini-webappen:
    • I Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Schweiz og Storbritannien: Du skal være fyldt 18 år.
    • I andre lande, hvor Gemini-webappen er tilgængelig: Du skal være fyldt 13 år (eller den fastsatte minimumsalder i dit land). Hvis du er under 18 år, kan du i øjeblikket kun bruge Gemini-webappen på engelsk.

Få flere oplysninger om, hvilke sprog Gemini-webappen er tilgængelig på, og hvilke lande du kan bruge den i.

Brug Gemini-webappen i Chrome

Vigtigt! Du kan ikke redigere, slette eller angive Gemini som din standardsøgemaskine.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Angiv @gemini i adresselinjen.
  3. Tryk på Tab-tasten eller mellemrumstasten.
    • Du kan også vælge Chat med Gemini i forslagene.
  4. Angiv din prompt.
  5. Tryk på Enter.

Tip! Du kan deaktivere genvejen til Gemini-websitet under Indstillinger. Se, hvordan du administrerer søgemaskiner og websitegenveje.