Administrer Chrome-sidepanelet

I sidepanelet på datamaskinen finner du følgende:

• Leseliste
  • Bokmerker
  • Logg
  • Google Søk og mer
Administrer sidepanelet
  • For å endre størrelsen på sidepanelet: Klikk og hold på Dra på siden av panelet.
  • Slik endrer du plasseringen av sidepanelet:
    1. Åpne Chrome på datamaskinen.
    2. Velg Mer Mer og så Innstillinger og så Utseende.
    3. Under «Sidepanel» velger du hvilken side du vil at panelet skal åpnes på.
  • Slik lukker du sidepanelet: Klikk på Lukk Lukk øverst til høyre.
Feste og løsne et bestemt sidepanel

Du kan feste et bestemt sidepanel i Chrome. Du kan feste:

• Søk
  • Leseliste
  • Bokmerker
  • Logg
  • Lesemodus

Fest et bestemt sidepanel

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til et nettsted.
  3. Øverst til høyre velger du Mer Mer.
  4. Slik fester du:
    • Google Søk: Velg Søk på denne siden med Google.
    • Leseliste: Velg Bokmerker og lister og så Leseliste og så Vis leselisten.
    • Bokmerker: Velg Bokmerker og lister og så Vis alle bokmerker.
    • Logg: Velg Logg og så Gruppert logg.
    • Lesemodus: Velg Flere verktøy og så Lesemodus.
  5. Klikk på Fest til verktøyraden Pin ved siden av ikonnavnet.
    • Til venstre for Profil Profil, blir Google Søk , Bokmerke , Lesemodus , Leseliste eller Logg tilgjengelig.

Løsne et bestemt sidepanel

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Til venstre for Profil Profil kan du velge:
    • Søk
    •  Leseliste
    •  Bokmerker
    •  Logg
    •  Lesemodus
  3. Velg Løsne fra verktøyraden ved siden av ikonnavnet.

Tips: Du kan også høyreklikke på ikoner og velge Løsne.

Søk på nettsider med Google Søk-sidepanelet

Med Google Søk-sidepanelet kan du få tilgang til mer informasjon om nettstedene du besøker, og søkeverktøyene du bruker.

Når du er på nettsteder, kan du åpne Google Søk-sidepanelet for å se viktige punkter fra artikler og andre nettsider.

Slik søker du på nettsider med Google Søk-sidepanelet:

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Gå til et nettsted.
  3. Øverst til høyre velger du Mer Mer og så Søk på denne siden med Google.
    • For å finne ut mer om teksten og bildene du finner, skriv inn søkeord fra nettsiden.

Tips: