Imprimir des de Chrome

Podeu imprimir documents des de Chrome amb l'ordinador o el dispositiu mòbil.

Per imprimir contingut des d'un Chromebook, obteniu informació sobre com es configura una impressora.

Imprimir contingut des d'una impressora estàndard

Per configurar la impressora, seguiu les instruccions del fabricant.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Obriu la pàgina, la imatge o el fitxer que vulgueu imprimir.
  3. Feu clic a Fitxer i, a continuació, Imprimeix. O bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
    • Windows i Linux: Ctrl+p
    • Mac: ⌘+p
  4. A la finestra que apareix, seleccioneu la destinació i canvieu la configuració d'impressió als valors que preferiu.
  5. Feu clic a Imprimeix.

Desar fitxers a Google Drive des de la previsualització d'impressió

Podeu desar fitxers a Google Drive des de la previsualització d'impressió.

Per desar des de la previsualització d'impressió

Important: comproveu que hàgiu instal·lat l'extensió Desa a Google Drive.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Obriu la pàgina, la imatge o el fitxer que vulgueu imprimir.
  3. Feu clic a Fitxer i, a continuació, Imprimeix. O bé utilitzeu les tecles de drecera corresponents:
    • Windows i Linux: Ctrl+p
    • Mac: ⌘+p
  4. A la finestra que apareix, seleccioneu "Desa a Google Drive" com a destinació. És possible que hàgiu de seleccionar aquesta opció manualment des de "Mostra'n més".
  5. Feu clic a Desa.

Per desar fitxers amb Drive per a ordinadors:

Important: per desar fitxers a Google Drive des de la previsualització d'impressió, comproveu que hàgiu instal·lat Drive per a ordinadors.

1. Feu clic a Desa com a PDF.
  2. Pengeu el PDF a Drive per a ordinadors.

Per penjar fitxers a Drive a través del lloc web:

1. Feu clic a Desa com a PDF.
  2. Aneu a drive.google.com.
  3. Feu clic a + i seleccioneu Penja fitxers.
  4. Seleccioneu una carpeta.