Test eksperimentelle funksjoner i Chrome

Du kan teste funksjoner før de legges til i Chrome, og gi tilbakemeldinger.

Tip: To try experiments in Search on Chrome, including AI-powered experiences, learn how to sign up for Search Labs.

Slå funksjoner på eller av

For å bruke eksperimentelle funksjoner, last ned Chrome Beta.

1. Åpne Chrome.
  2. Velg Eksperimenter ved siden av adressefeltet.
  3. Ved siden av funksjonens navn og beskrivelse velger du nedoverpilen og så Aktivert.
  4. Start nettleseren på nytt.

Gi tilbakemelding om funksjoner

Hvis du tester funksjoner, kan du gi tilbakemelding om

• hvordan du opplevde funksjonen
  • problemer
  • forslag til forbedringer

Sånn gir du tilbakemelding:

1. Åpne Chrome.
  2. Velg Eksperimenter ved siden av adressefeltet.
  3. Velg Send tilbakemelding ved siden av funksjonens navn og beskrivelse.