Exportera data från Chrome

Du kan exportera och ladda ned personliga uppgifter som du har sparat i Google-kontot när du är inloggad i Chrome. Det går att ladda ned data som inte har raderats. Du kan skapa ett arkiv för att spara dina objekt eller använda data i en annan tjänst. Läs mer om hur du laddar ned data.

Om du använder ett Google-konto på jobbet eller i skolan kan det hända att viss data inte går att ladda ned. Om du är avancerad administratör för Google-domänen kan du ladda ned eller migrera organisationens data. Läs mer om att exportera organisationens Google Workspace-data.

Beroende på dina inställningar kan exporterad data från Chrome omfatta:

• autofyll
  • bokmärken
  • webbläsarhistorik i Chrome
  • ordbok
  • tillägg
  • sökmotorer
  • inställningar, som innehåller teman och appar.
Betalningsuppgifter som du lagrar i Google-kontot är en del av Google Pay och ingår i dataexporten för Google Pay. Om du vill exportera sparade lösenord från Google-kontot öppnar du inställningarna för lösenordshanteraren.