Dela sidor i Chrome

När du surfar med Chrome kan du dela sidor med andra via externa appar.
Dela sidor med andra
  1. Öppna Chrome.
  2. Besök den sida du vill dela.
  3. Välj Mer Ordna följt av Spara och dela.
  4. Välj hur du vill dela sidan.
Dela sidor med dig själv
  1. Öppna Chrome.
  2. Logga in på ditt Google-konto.
  3. Besök den sida du vill dela.
  4. Välj Mer Ordna följt av Spara och dela följt av Skicka till dina enheter.
    • Du kan även besöka valfri sida, högerklicka på den och sedan välja Skicka till dina enheter.
  5. Välj en enhet.
    • När du har delat sidan får du en avisering på målenheten.
Dela sidor med QR-kod

Du kan skapa en QR-kod och dela en sida i Chrome med hjälp av den.

1. Öppna Chrome.
  2. Besök den sida du vill dela.
  3. Välj Mer Ordna följt av Spara och dela följt av Skapa QR-kod .
  4. Följande alternativ finns:
    • Kopiera QR-länken.
    • Välj Ladda ned för att ladda ned QR-koden.
    • Skanna QR-koden med kameran på en annan enhet.

QR Code är ett registrerat varumärke som tillhör Denso Wave Incorporated i Japan och andra länder.