Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Köra Dell ePSA

Gäller Dell Latitude 5300 2-in-1, 5400, 7410 och 7410 2-i-1 Chromebook Enterprise-enheter.

Diagnostisera maskinvaruproblem med hjälp av Dell SupportAssist Enhanced Pre-Boot System Testing (Dell ePSA):

1. Öppna återställningsläge genom att trycka på Ctrl+Skift+Power.
  2. Tryck på F12 eller Function+F12 och Power för att bekräfta.

Du hittar mer information om Dell SupportAssist ePSA genom att gå till Dell support.