Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Automatisk uppdatering av policyer

För administratörer som hanterar webbläsaren Chrome eller Chrome OS-enheter för ett företag eller en skola.

Vill du lägga till policyer för automatiska uppdateringar för ChromeOS-enheter? Starta en provperiod på Chrome Enterprise Upgrade utan kostnad i dag

Här är bara några av de policyer du kan tillämpa för att hantera dina användares Chrome-appar och uppdateringar av webbläsaren Chrome.

Har du precis kommit igång? Läs Så här fungerar policyhantering i Chrome.

Policyer för automatisk uppdatering av Chrome

Klicka på länkarna för detaljer och för att tillämpa dem från den plattform du vill.

Policybeskrivning Steg för din plattform
Slå på automatiska uppdateringar (rekommenderas) Administratörskonsol Windows Mac Linux
Stäng av automatiska uppdateringar (för testning) Administratörskonsol Windows Mac Linux
Stäng av uppdateringar av Chrome-webbläsarkomponenter   Windows Mac Linux
Schemalägg automatiska uppdateringar utanför arbetstid Administratörskonsol Windows Mac
Fäst uppdateringar till en specifik version av Chrome Administratörskonsol Windows Mac
Sprid uppdateringar för att minska användningen av bandbredd i ett nätverk Administratörskonsol Windows
Cachelagra uppdateringar för att minska användningen av bandbredd i ett nätverk Administratörskonsol
Ange automatiska uppdateringar för specifika appar   Windows Mac
Meddela användarna att de måste starta om Chrome OS-enheten eller starta om webbläsaren Chrome för att tillämpa väntande uppdateringar Administratörskonsol Windows Mac Linux
Tillåt en kioskapp att styra Chrome OS-versionen Administratörskonsol
Snabbare uppdatering Administratörskonsol