Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Bli en betrodd testare från Chrome Enterprise

Bli en betrodd Tester från Chrome Enterprise och testa nya Chrome-funktioner i din miljö. Du ger feedback direkt till våra produktgrupper så att vi kan utveckla och prioritera nya produkter och funktioner. Alla programdetaljer och all feedback hanteras konfidentiellt.

Registrera dig

Du är kvalificerad för programmet för godkända testare i följande fall:

Om du vill anmäla dig som en betrodd testare läser du kraven nedan. Klicka sedan på Registrera nu för att slutföra intresseformuläret. Vi följer upp med mer information.

Krav på betrodd testare

Som del av programmet för godkända testare förväntar vi oss att du ger feedback till Chromes produktteam.

Vi rekommenderar att du läser riktlinjerna för betrodda testare i Chrome Enterprise.

Registrera dig nu