Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Metodtips för övervakning av ChromeOS-enheter

Guiden med metodtips för övervakning av ChromeOS-enheter är avsedd för IT-administratörer som hanterar ChromeOS-enheter på ett företag eller i en skola med Googles administratörskonsol.

Den beskriver rekommenderade metoder för att övervaka ChromeOS-enheter och de rekommenderade inställningarna för att optimera övervakningen.

LADDA NED GUIDEN (PDF)

I den här guiden

Google och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.