Planerar du en strategi för återgång till kontorsarbete? Se hur Chrome OS kan vara till hjälp.

Övervaka enheter med Chrome Management Telemetry API

Som Chrome-administratör kan du använda Chrome Telemetry API för att övervaka drift och status för Chrome OS-enheter.

Innan du börjar

Rapporterad enhetsdata

API:et rapporterar enhetsinformation, däribland:

Kategori Exempelfält
Information om och telemetri för CPU Modell, användning och temperatur för CPU
Minnesinformation och telemetri Total minneskapacitet, tillgängligt minne och sidfel
Grafikinformation och telemetri Skärmupplösning och uppdateringsfrekvens
Batteriinformation och telemetri Konstruktion för batterikapacitet och återstående batterikapacitet
Information om och telemetri för lagring Diskstorlek och modell
Nätverksinformation Wifi-signalstyrka
Uppdateringsstatus för operativsystem Uppdateringsstatus och tid för senaste omstart

En fullständig lista över fält finns i Chrome Management API Telemetry Device.

Relaterade ämnen

Användar- och enhetsrapportering