Deelnemen aan een ruimte in Google Chat

Als u wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een ruimte, kunt u een voorbeeld van de ruimte en de berichtgeschiedenis bekijken.

Als u een ruimte verlaat, kunt u het volgende niet meer doen:

• Weer lid worden tenzij een ander lid u toevoegt of uitnodigt.
  • Updates krijgen over actieve gesprekken.

Als u opnieuw deelneemt aan een ruimte, kunt u de hele berichtgeschiedenis bekijken. Als iemand u uit een ruimte verwijdert, moet u opnieuw uitgenodigd worden.

Tip: Als de ruimte vindbaar is, kunt u altijd opnieuw deelnemen. Meer informatie over vindbare ruimtes

Deelnemen aan een ruimte

1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Klik op Nieuwe chat en danDoor ruimtes browsen.
  3. Een ruimte zoeken
    • De ruimtes waarvoor u bent uitgenodigd, staan bovenaan de lijst.
  4. Klik op Deelnemen om deel te nemen aan de ruimte.
  5. Klik op Openen om de ruimte te openen.
  6. Optioneel: Klik op Voorbeeld om een voorbeeld van een ruimte weer te geven.
    • Als u het voorbeeld van een ruimte weergeeft, kunt u berichten lezen, maar kunt u niet deelnemen aan het gesprek of meldingen krijgen.

Een ruimte verlaten

1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Klik naast de naam van een ruimte op Meer opties Verlaten en dan Ruimte verlaten.

Opnieuw deelnemen aan een ruimte

1. Open Google Chat of Gmail op uw computer.
    • In Gmail: Klik links op Chat.
  2. Klik op Nieuwe chat en dan Door ruimtes browsen.
  3. Een ruimte zoeken
  4. Klik op Deelnemen.

Tip: U kunt een ruimte die u heeft gemaakt verwijderen. Hier vindt u meer informatie over hoe u een ruimte verwijdert.