Uw gegevens uit Google Chat exporteren

Als u een Google-account heeft, kunt u uw gegevens downloaden uit Chat. U kunt een archief maken om voor uw administratie te bewaren of de gegevens in een andere service gebruiken. Bekijk hoe u uw gegevens downloadt.

De download bevat onder andere het volgende:

• Gegevens van het gebruikersprofiel
  • Lidmaatschappen van privéchats, groepsberichten en ruimtes
  • Berichten en de bijlagen ervan uit privéchats, groepsberichten en ruimtes

Tip: Groepsberichten en ruimtes die zijn gemaakt door gebruikers met een werk- of schoolaccount, worden niet geëxporteerd als onderdeel van de chatgeschiedenis.

Als u gegevens wilt exporteren en u een werk- of schoolaccount gebruikt, neemt u contact op met uw beheerder. Bekijk wie uw beheerder is.

Als u een hoofdbeheerder bent van uw Google-domein, kunt u de gegevens van uw organisatie downloaden. Groepsberichten en ruimtes die zijn gemaakt door gebruikers buiten uw domein, worden niet geëxporteerd. Bekijk hoe u de Google Workspace-gegevens van uw organisatie exporteert.