Afegir esdeveniments de Google Calendar al Calendari d'Apple

Pots afegir esdeveniments de Google Calendar al calendari d'Apple al Mac, a l'iPhone o a l'iPad.

Important: comprova que tens les darreres versions del Calendari i del sistema operatiu d'Apple a l'ordinador. Obtén informació sobre com es consulta la versió del sistema operatiu en un ordinador Apple o com s'actualitza.

1. A l'ordinador, obre el Calendari d'Apple Calendari d'Apple.
  2. A l'extrem superior esquerre de la pantalla, fes clic a Calendari i després Preferències.
  3. Fes clic a la pestanya Comptes.
  4. A la part esquerra de la pestanya Comptes, fes clic a Afegir Plus.
  5. Selecciona Google i després Continuar.
  6. Per afegir la informació del teu Compte de Google, segueix les instruccions en pantalla.
  7. A la pestanya "Comptes", fes servir "Actualitzar calendaris" per indicar amb quina freqüència vols que se sincronitzin el Calendari d'Apple i Google Calendar.

Canviar quins calendaris se sincronitzen

Quins calendaris se sincronitzen automàticament

• Els calendaris que veus a "Els meus calendaris" a Google Calendar des de l'ordinador
  • Aniversaris

Sincronitzar altres calendaris

1. A l'ordinador, ves a la pàgina Configuració de sincronització.
  2. Marca o desmarca els noms dels calendaris que vulguis.
  3. A l'extrem inferior dret, fes clic a Desa.
  4. Quan acabis, actualitza el calendari.

Eina Delegació

Si acostumaves a sincronitzar els calendaris amb l'eina "Delegació" de Calendari d'Apple, l'has de desactivar perquè l'opció de sincronització hi funcioni correctament. Segueix aquests passos:

1. A l'ordinador, obre el Calendari d'Apple Calendari d'Apple.
  2. A l'extrem superior esquerre, fes clic a Calendari i després Preferències.
  3. Fes clic a Comptes i després Delegació.
  4. Desmarca tots els calendaris.

Funcions de Google Calendar que no estan disponibles al Calendari d'Apple

• Notificacions dels esdeveniments per correu electrònic
  • Crear calendaris a Google
  • Programador de sales