Eksportér dine data fra Google-påmindelser

Du kan eksportere og downloade dine data fra påmindelser. Du kan downloade data, der ikke er blevet slettet. Du kan oprette et arkiv til eget brug eller bruge dataene i en anden tjeneste. Se, hvordan du downloader dine data.

Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto, kan du muligvis ikke downloade alle data. Hvis du er superadministrator på dit Google-domæne, kan du downloade eller migrere din organisations data. Se, hvordan du eksporterer din organisations Google Workspace-data.

Eksporterede data fra Google-påmindelser kan omfatte:

• titel
  • tidspunkt for oprettelse
  • arkiverede, kommende og aktive påmindelser
  • udløbsdato
  • oplysninger om gentagelse
  • den app, som påmindelsen blev oprettet i, f.eks. Keep
  • lokation