Kalender for nettlesere på mobil

Du kan bruke Google Kalender på de fleste smarttelefoner ved å gå til calendar.google.com i mobilnettleseren.

Kom i gang

1. Åpne nettleseren på telefonen eller nettbrettet.
  2. Gå til www.calendar.google.com.
  3. Logg på Google-kontoen din.

Når du har logget på, ser du aktivitetene dine i Google Kalender. Aktivitetene dine synkroniseres automatisk, sånn at du kan åpne kalenderen din fra en hvilken som helst mobil enhet eller datamaskin.

Vis kalenderen

Sånn ser du dagen eller måneden din

Bytt mellom dags- og månedsvisning ved å trykke på Dag eller Måned øverst på siden.

Trykk på I dag for å gå tilbake til gjeldende dato.

Visning av aktiviteter uten nettforbindelse

Hvis du nylig har sett på en aktivitet i Google Kalender i en nettleser for mobilenheter, kan du fortsatt se aktiviteten når du er frakoblet. Men du kan ikke opprette eller endre aktiviteter når du er frakoblet.

Merk: Tilgang uten nett er ikke nødvendigvis tilgjengelig for alle nettlesere eller telefoner.

Hvilke data lagres på enheten din?

Når du åpner Google Kalender i nettleseren på en mobil enhet, kan det hende at det lagres data på enheten din for å forbedre ytelsen. Det kan hende at du har tilgang til og kan slette den lagrede informasjonen i innstillingene for nettleseren din. Du kan for eksempel endre innholdsinnstillingene for nettsteder i Chrome

Gå til brukerstøtten for nettleseren din hvis du vil finne ut hvordan du fjerner nettstedsdata som lagres på enheten din.

Opprett og endre aktiviteter

Opprett en ny aktivitet

Merk: Du kan ikke opprette nye aktiviteter i alle nettlesere.

1. Gå til www.calendar.google.com.
  2. Trykk på Opprett Sett inn øverst til høyre.
  3. Skriv inn aktivitetsnavn, dato og klokkeslett.
  4. Du kan invitere folk til aktiviteten din ved å skrive inn e-postadressen deres under «Legg til en person i dette møtet». De du har invitert, får en invitasjon via e-post.
  5. Trykk på Lagre når du er ferdig.
Endre eller slett aktiviteter
  1. Gå til www.calendar.google.com.
  2. Åpne aktiviteten du vil endre.
    • For å slette aktiviteten, trykker du på Slett etterfulgt av OK.
    • For å redigere aktiviteten, trykker du på Rediger.
  3. Trykk på Lagre når du har utført endringene.
Vis eller skjul enkeltkalendere

Hvis du har flere kalendere på kontoen din, kan du velge om du vil vise eller skjule hver enkelt av dem.

1. Gå til www.calendar.google.com.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Fjern avmerkingen ved kalendere du vil skjule. Eller merk av skjulte kalendere du vil vise.
  4. Trykk på Lagre.
Varsler

Google Kalender-versjonen for mobile nettlesere støtter ikke varsler. Hvis du vil motta varsler for kalenderaktivitetene dine på telefonen eller nettbrettet, kan du installere Google Kalender-appen

Feilsøk problemer

Hvis du får en feilmelding når du bruker Google Kalender, kan det hende du må prøve en annen nettleser. Dette kan du prøve:

• Last ned en annen nettleser til telefonen din.
  • Sjekk at informasjonskapsler er slått på for nettleseren din.
  • Installer Google Kalender-appen i stedet for å bruke en nettleser for mobilenheter.