Veure la disponibilitat d'algú al calendari

Si un usuari ha compartit el seu calendari amb tu, pots consultar quina disponibilitat té.

Veure el calendari d'una altra persona

Nota: no pots afegir calendaris d'altres persones des de l'aplicació Google Calendar. Ara bé, si els afegeixes des de l'ordinador, els podràs veure a l'aplicació.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, fes clic a Cerca persones.
  3. Comença a escriure un nom i tria la persona de qui vols veure el calendari.
    • Si ha compartit el seu calendari públicament o amb la teva organització, els seus esdeveniments es mostraran al teu calendari.
    • Si no l'ha compartit públicament, pots enviar-li una sol·licitud perquè el comparteixi amb tu. Quan ho hagi fet, rebràs un correu electrònic d'avís.

Trobar una hora en què una persona estigui lliure

Si una persona ha compartit el seu calendari amb tu o sou companys de feina, d'un centre educatiu o d'una altra organització, pots comprovar si està lliure o ocupada en afegir-la a un esdeveniment.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, fes clic a Cerca persones.
  3. Comença a escriure un nom i tria la persona amb qui et vulguis reunir.
  4. A la part superior esquerra, fes clic a Crea Afegeix.
  5. Fes clic a Hores suggerides. Si l'usuari que has convidat ha compartit el seu calendari amb tu, veuràs quan pot assistir a l'esdeveniment.

Convidats en altres zones horàries

Si un convidat és en una altra zona horària i ha compartit el calendari amb tu, veuràs quan comença la seva reunió a sota del seu nom a la part superior. L'hora de la seva reunió es basa en la seva zona horària actual. Obtén més informació sobre com pots compartir calendaris.

Veure els calendaris d'altres persones en paral·lel

Quan crees un esdeveniment, pots veure els calendaris dels convidats en paral·lel. Per comprovar que hagis activat aquesta opció, ves a Configuració i, a continuació, Configuració i, a continuació, Opcions de visualització.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, fes clic a Cerca persones.
  3. Comença a escriure un nom i tria la persona amb qui et vulguis reunir.
  4. A la part superior esquerra, fes clic a Crea Plus i, a continuació, Esdeveniment.
  5. Fes clic a Cerca una hora. Si l'usuari que has convidat ha compartit el seu calendari amb tu, el veuràs al costat del teu. Els clients marcats com a opcionals no es mostraran.

Nota: per comprovar si una sala està disponible, fes clic a Afegeix sales o a Afegeix una ubicació i, tot seguit, tria'n una.

Resoldre problemes

El calendari d'un usuari només indica si està "lliure" o "ocupat"

Els usuaris que comparteixen el seu calendari poden decidir quina informació volen mostrar.

És possible que l'usuari que ha compartit el calendari amb tu t'hagi permès veure si està lliure o ocupat, però no tota la informació dels esdeveniments.

No puc editar els esdeveniments d'un calendari que s'ha compartit amb mi

Els usuaris que comparteixen el seu calendari poden decidir quins permisos volen concedir als altres usuaris.

Si no pots editar la informació dels esdeveniments, és probable que t'hagin concedit el permís per veure-la, però no per editar-la.