Føj vedhæftede filer til dine begivenheder

Du kan føje dokumenter, regneark og andre filer direkte til en begivenhed, så dine gæster kan finde alle nødvendige oplysninger sammen med selve begivenheden.

Tilføj en vedhæftet fil

Du kan tilføje filer fra Google Drev eller uploade filer fra din computer.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Opret en begivenhed, eller åbn en eksisterende begivenhed.
  3. Hvis du opretter en ny begivenhed, skal du klikke på Flere valgmuligheder.
  4. Klik på Tilføj vedhæftet fil Vedhæft nederst i feltet med beskrivelsen.
  5. Vælg en fil, der allerede findes på dit Google-drev. Klik på Upload for at tilføje en fil fra din computer.
  6. Når du er færdig, skal du klikke på Vælg eller Upload.

Indstillinger for deling

Hvis du har inviteret andre til begivenheden, og de ikke kan få vist filen, vil du blive bedt om at vælge en af disse delingsmuligheder, når du gemmer begivenheden:

• Alle med linket kan se, kommentere eller redigere: Alle, der har linket, har adgang til filen. Gæster kan dele filen med andre, og de behøver ikke at have en Google-konto for at se den.
  • Begivenhedens gæster kan se, kommentere eller redigere: Deler filen med dine gæster. De skal have en Google-konto for at kunne se filen. De kan kun dele filen med en anden, hvis du giver dem adgangstilladelsen "Kan redigere" til filen.
  • Gem uden deling: Gæster, som ikke har adgang, kan se titlen på filen, men de kan ikke åbne den.

Tip!

• Du kan også åbne filen i Google Drev-appen og få andre delingsmuligheder.
  • Navnene på de filer, du føjer til din begivenhed som vedhæftninger, kan ses af både inviterede gæster og personer med adgang til begivenhedsoplysningerne.

Fjern en vedhæftet fil

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Åbn en begivenhed.
  3. I feltet med beskrivelsen skal du holde markøren over den vedhæftede fil, du vil fjerne.
  4. Klik på Fjern vedhæftet fil Annuller.
  5. Klik på Gem foroven.

Føj mødenotater til begivenheder

Du kan starte og dele mødenotater direkte i Google Kalender-begivenheder.

Vigtigt! Du skal bruge en computer for at føje mødenotater til en begivenhed.

Føj mødenotater til en ny begivenhed fra Google Kalender
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Opret en begivenhed.
  3. Valgfrit: Angiv begivenhedens titel, tidspunkt, gæster og andre oplysninger.
  4. Klik på Tilføj beskrivelse eller Tilføj vedhæftet fil og derefter Opret mødenotater og derefter Gem.
    • Dine mødenotater, som er forhåndsudfyldt med oplysninger om begivenheden, vedhæftes til din begivenhed og deles med dine gæster, herunder dem uden for din organisation.

Føj vedhæftede filer og noter til en eksisterende begivenhed fra Google Kalender

Vigtigt! Du skal have tilladelse til at redigere begivenheden for at føje mødenotater til en eksisterende begivenhed.

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Vælg en af mulighederne:
    • Klik på en begivenhed og derefter Tag mødenotater.
      Mødenotater, som er forhåndsudfyldt med oplysninger om begivenheden, vedhæftes din begivenhed.
    • Klik på en begivenhed og derefter Menu og derefter Vedhæft et dokument.
      De valgte mødenotater vedhæftes til din begivenhed.
  3. Mødenotaterne åbnes i et nyt vindue. Klik på Del til højre.

Føj mødenotater til begivenheder fra Google Docs

1. På din computer skal du åbne et nyt eller eksisterende Google-dokument, som du vil føje til en begivenhed.
  2. Skriv "@" i dokumentet.
  3. Klik på Mødenotater i pop op-menuen.
  4. Søg efter en begivenhed.
    1. Tip! Du kan skrive "næste" for at vælge det næste møde i din kalender.
  5. Vælg en begivenhed. Mødenotater forhåndsudfyldes med oplysninger om begivenheden, men de vedhæftes ikke til begivenheden.
    • Hvis du er mødearrangør: Du får vist et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at dele og vedhæfte dokumentet til din begivenhed. Klik på Del og vedhæft for at give adgang.
    • Hvis du ikke er mødearrangør: Du får vist et pop op-vindue, hvor du bliver bedt om at dele dokumentet. Klik på Del for at give adgang. Dokumentet vedhæftes ikke til begivenheden.

Få oplysninger om mødenotater

• Når du føjer mødenotater til en begivenhed, vises ændringerne ikke i Google Kalender. Det samme gælder den anden vej rundt. F.eks.:
    • Hvis du opdaterer et dokuments deltagerliste med nye gæster, inviteres de nye gæster ikke automatisk til begivenheden.
    • Hvis du ændrer dokumentets titel, ændres titlen ikke i Google Kalender.
    • Hvis du ændrer en begivenhed i Google Kalender, ændres begivenhedsoplysningerne ikke i mødenotaterne.
  • Du kan ikke føje mødenotater til en begivenhed, hvis:
    • Du ikke har tilladelse til at redigere begivenheden.
    • En anden person allerede har vedhæftet mødenotater.

Fejlfinding

Gæster har ikke tilladelse til at se vedhæftede filer
Vedhæftede filer gemmes på Google Drev, så dine gæster har ikke automatisk tilladelse til at se dine vedhæftede filer. Hvis du vil give dine gæster adgang til filerne, kan du dele hver enkelt fil fra Google Drev
Meddelelsen "Muligheden for at tilføje vedhæftede filer er blevet deaktiveret af din domæneadministrator"
Hvis Drev-deling deaktiveres på dit arbejde, din skole eller i din organisation, kan du se meddelelsen "Muligheden for at tilføje vedhæftede filer er blevet deaktiveret af din domæneadministrator". Kontakt din administrator, hvis du ser denne meddelelse.
Jeg kan ikke finde "Tilføj vedhæftet fil"

Hvis dit Google-drev ikke er tilknyttet den Google-konto, du brugte til at oprette begivenheden, kan du ikke finde "Tilføj vedhæftet fil" Google Drev.

Du kan løse dette ved at tjekke, at:

• De dokumenter, du vil vedhæfte, er uploadet til Google Drev
  • Du logger ind med den samme konto, som du bruger til Google Drev