Send tilbakemeldinger om Google Kalender

Hvis du vil rapportere et problem eller fortelle oss om noe som mangler i Google Kalender, kan du sende oss tilbakemeldinger.

Når kan du sende tilbakemeldinger?

Du kan sende tilbakemelding hvis

• noe er ødelagt eller ikke fungerer som det skal
  • du har forslag om noe som bør legges til i Google Kalender

Slik sender du tilbakemeldinger

Når du skriver en tilbakemelding, bør du oppgi så detaljert informasjon som mulig om problemet eller forslaget.

Vi kan ikke svare på hver enkelt tilbakemelding, men vi bruker kommentarene til å gjøre Kalender enda bedre for alle.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Gå til den delen i Kalender du vil sende tilbakemelding om.
  3. Øverst til høyre klikker du på Brukerstøtte Brukerstøtteetterfulgt av Send tilbakemelding
  4. Følg veiledningen for å fortelle oss hvilken del av siden du har problemer med.
Finn ut mer om hvordan du rapporterer uønskede kalenderinvitasjoner og -aktiviteter.

Gå til hjelpeforumet for Kalender

Brukerfellesskapet for Kalender-brukere er et godt alternativ når du vil

• spørre om hvordan man gjør ting
  • diskutere Kalender med andre brukere
Gå til forumet