Solucionar problemes d'importació

Si es mostra un error mentre importes informació a Google Calendar, o bé si els resultats de la importació no són correctes, consulta els consells que s'indiquen a continuació per solucionar el problema.

Nota: només pots seguir aquests passos per resoldre problemes en un ordinador; no ho podràs fer en un telèfon ni en una tauleta.

Primer: comprovar els passos que has seguit per fer l'exportació i la importació

1. Consulta els passos per exportar des de Google Calendar, o cerca ajuda sobre com pots exportar des d'una altra aplicació de calendari.
  2. Consulta els passos per importar a Google Calendar.

Errors durant la importació

Si es mostren alguns d'aquests errors, prova de seguir els passos per resoldre un problema a l'ordinador que s'indiquen a continuació.

"No s'ha processat cap esdeveniment"

Importar fitxers ZIP

1. Cerca el fitxer ZIP a l'ordinador.
  2. Fes doble clic per obrir-lo. Veuràs que hi ha fitxers ICAL (acabats amb "ics") per a cada un dels calendaris que tinguis.
  3. Obre Google Calendar des de l'ordinador.
  4. A l'extrem superior dret, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  5. Obre la pestanya Calendaris.
  6. Fes clic a Importa calendaris (entre les seccions "Els meus calendaris" i "Altres calendaris").
  7. Fes clic a Tria un fitxer i selecciona un dels fitxers ICAL. Els fitxers acabats amb "ics" s'han d'importar un a un.
  8. Tria el calendari on vols afegir els esdeveniments que has importat. De manera predeterminada, s'importen al calendari principal.
  9. Fes clic a Importa.  Repeteix aquests passos d'importació amb cadascun dels fitxers que acaben amb "ics".

Importar fitxers CSV o ICAL

L'error "No s'ha processat cap esdeveniment" també es pot mostrar si has fet clic al botó Importa més d'un cop. Aquest missatge d'error es mostra perquè el fitxer s'ha importat correctament amb el primer clic i, per tant, no hi ha cap més esdeveniment per processar quan fas clic per segona vegada. Comprova que tots els esdeveniments es mostren al calendari.

Si amb aquests passos no has pogut solucionar el problema, comprova el format del fitxer CSV o del fitxer ICAL.

"S'han processat X de: Y esdeveniments"

Aquest error se sol produir quan Google Calendar no pot llegir alguns dels esdeveniments del fitxer.

Google Calendar només funciona amb fitxers que s'hagin creat mitjançant les principals aplicacions de calendari, com ara Microsoft Outlook, Apple Calendar o Yahoo Calendar. Si has exportat el fitxer des d'una d'aquestes aplicacions, torna a exportar-lo i a importar-lo a Google Calendar.

Si seguint aquests passos no has pogut solucionar el problema, comprova el format del fitxer CSV o del fitxer ICAL.

"Google Calendar no està disponible temporalment"

La mida del fitxer és massa gran

Aquest missatge se sol mostrar quan el fitxer és massa gran. Google Calendar funciona amb fitxers d'un megabyte (1 MB) o més petits.

Si el fitxer és massa gran, exporta un interval de dades més petit des de l'aplicació original. Si coneixes el codi CSV o ICAL, pots editar-lo manualment per dividir el fitxer en fitxers més petits.

La importació s'ha iniciat dos cops

L'error "No s'ha processat cap esdeveniment" també es pot mostrar si has fet clic al botó Importa més d'un cop. El missatge d'error es mostra perquè el fitxer s'ha importat correctament amb el primer clic i, per tant, no hi ha més esdeveniments per processar quan fas clic per segon cop. Comprova que tots els esdeveniments es mostren al calendari.

Si seguint aquests passos no has pogut solucionar el problema, comprova el format del fitxer CSV o del fitxer ICAL.

"La connexió amb el servidor s'ha restablert"

Aquest missatge se sol mostrar quan el format del fitxer no és correcte. Per solucionar-ho, comprova el format del fitxer CSV o del fitxer ICAL.

Errors posteriors a la importació

Si es mostren alguns d'aquests errors, prova de seguir els passos per resoldre un problema a l'ordinador que s'indiquen a continuació.

L'hora dels esdeveniments no és correcta

Primer: comprovar la zona horària

Comprova que la zona horària configurada a Google Calendar coincideixi amb la de l'aplicació de calendari original:

1. Obre Google Calendar des de l'ordinador.
  2. A l'extrem superior dret, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la secció "Zona horària actual", selecciona la zona horària corresponent al menú desplegable.
  4. Desplaça't fins a la part inferior de la pàgina i fes clic a Desa.

També has de comprovar la configuració de la zona horària a l'aplicació de calendari des d'on has fet l'exportació. Si necessites ajuda, consulta la secció d'ajuda de l'aplicació.

Segon: tornar a fer la importació

Un cop hagis comprovat la zona horària, torna a exportar i a importar el fitxer a Google Calendar.

La importació d'esdeveniments periòdics no funciona

Hi ha aplicacions de calendari que exporten els esdeveniments que es repeteixen com una col·lecció d'esdeveniments únics. En aquests casos, Calendar els importa com a esdeveniments únics, ja que els reconeix tal com l'altra aplicació de calendari els ha exportat.

Errors de format

Es poden produir errors en la importació a causa d'un format de fitxer incorrecte. Tria el tipus de fitxer corresponent i consulta els consells per comprovar-ne el format:

Fitxer CSV (acabat amb "csv")

Comprovar que el fitxer utilitza una coma de delimitador

Google Calendar no funciona amb fitxers que utilitzen el punt i coma (;) o els dos punts (:) per separar els camps. Assegura't que tots els camps estan separats per comes.

Comprovar que el fitxer tingui les capçaleres dels camps adequades

Els fitxers ICAL han d'estar formatats correctament perquè es puguin importar. Més informació sobre com pots crear o editar fitxers CSV

Comprovar la mida del fitxer

Google Calendar només funciona amb fitxers d'un megabyte (1 MB) o més petits.

Si el fitxer és massa gran, exporta un interval de dades més petit des de l'aplicació original. Si coneixes el codi CSV, pots editar-lo manualment per dividir el fitxer en fitxers més petits.

Fitxer ICAL (acabat amb "ics")

Comprovar el format de les capçaleres i dels peus de pàgina

Els fitxers ICAL han d'estar formatats correctament perquè es puguin importar. Més informació sobre com pots crear o editar fitxers ICAL

Comprovar la mida del fitxer

Google Calendar només funciona amb fitxers d'un megabyte (1 MB) o més petits.

Si el fitxer és massa gran, exporta un interval de dades més petit des de l'aplicació original. Si coneixes el codi ICAL, pots editar-lo manualment per dividir el fitxer en fitxers més petits.

Encara necessito ajuda

Si continues tenint problemes, vés al Fòrum d'ajuda de Google Calendar per llegir els consells i suggeriments d'altres usuaris.