Synkroniser kalenderen din med dataprogrammer

Du kan synkronisere Google Kalender-aktivitetene dine med andre programmer på datamaskinen, for eksempel Outlook eller Apple Kalender.

Se eller synkroniser kalenderen din

Det finnes to metoder for å se Google Kalender-aktivitetene dine i et annet kalenderprogram. Du kan legge til kalenderen din for visning i et annet program, og i enkelte programmer kan du også redigere aktivitetene.

Synkroniser Google Kalender (se og rediger)

Med enkelte kalenderprogrammer kan du synkronisere kalenderen din via Google-kontoen din. Dette betyr at du kan legge til og redigere aktiviteter, enten fra Google Kalender eller fra det andre programmet.

1. Åpne det andre kalenderprogrammet.
  2. Se etter et alternativ for å legge til flere kontoer. Dette kan ligge under «Innstillinger» eller «Valg».
  3. Bruk «Logg på med Google» for å starte prosessen med å gi tilgang til Google-kontoen din.
  4. Følg veiledningen for å legge til Google-kontoen din.
Hent kalenderen din (lesetilgang)

Hvis kalenderprogrammet ditt ikke har noe alternativ for full synkronisering, eller hvis du vil ha lesetilgang til én kalender, kan du synkronisere kalenderen din til programmet via en link til iCal.

1. Åpne Google Kalender på en datamaskin.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger Innstillinger etterfulgt av Innstillinger.
  3. Under «Innstillinger for mine kalendere» i panelet til venstre klikker du på navnet på kalenderen du vil bruke.
  4. Klikk på Integrer kalenderen.
  5. Kopiér linken i delen «Hemmelig adresse i iCal-format».
  6. Lim inn linken ved å følge veiledningen i det andre kalenderprogrammet.

Viktig: Det er bare du som bør vite hva den hemmelige adressen til kalenderen din er. Ikke del denne adressen med andre. Hvis du ved et uhell har delt den hemmelige adressen til kalenderen med noen, kan du klikke på Tilbakestill for å opprette en ny hemmelig adresse.

Jeg finner ikke den hemmelige adressen

Hvis du bruker en Google-konto gjennom jobben, skolen eller en annen organisasjon, kan det hende at administratoren din har endret delingsinnstillingene for kalenderen din. Hvis du ikke finner den hemmelige adressen din, kan du be administratoren din om hjelp.

Finn ut mer om Kalender-adresser

Hemmelig adresse

Med den hemmelige adressen kan du se kalenderen din i andre programmer, for eksempel Outlook eller Apple Kalender. Hvis du vil la andre se kalenderen din, kan du dele kalenderen.

Merk: Du bør ikke gi den hemmelige adressen din til andre. Hvis du ved et uhell har delt den hemmelige adressen med noen, kan du klikke på Tilbakestill for å gjøre den gamle adressen ugyldig og opprette en ny.

Offentlig adresse

Den offentlige adressen er ment for offentlig deling, men den hemmelige adressen er ikke ment å deles med noen. Finn ut mer om den offentlige adressen.

Relaterte ressurser