Suprimir un calendari o cancel·lar-ne la subscripció

Si ja no et cal consultar un calendari, pots suprimir-lo permanentment o cancel·lar-ne la subscripció. Si creus que potser el necessites més endavant, pots amagar-lo.

Opcions per suprimir calendaris

Amagar un calendari temporalment

És una bona opció per als calendaris que només consultis puntualment.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, cerca el calendari que vulguis amagar. Pot ser a "Els meus calendaris" o "Altres calendaris".
  3. Fes clic al calendari per amagar-lo o mostrar-lo.
Suprimir un calendari de la llista temporalment

Si suprimeixes un calendari de la llista, ja no el trobaràs a "Els meus calendaris" ni a "Altres calendaris".

Suprimir un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, cerca el calendari que vulguis suprimir. Pot ser a "Els meus calendaris" o "Altres calendaris".
  3. Passa el cursor per sobre del nom del calendari i fes clic a Més Més.
  4. Fes clic a Amaga de la llista.

Recuperar un calendari que has suprimit

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la columna esquerra, cerca el calendari que vulguis recuperar.
  4. Fes clic a Previsualitza Previsualitza.
Suprimir un calendari de la llista permanentment

Quan cancel·les la subscripció a un calendari, no el pots tornar a consultar tret que un altre propietari del calendari el comparteixi de nou amb tu.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la columna esquerra, selecciona el calendari que vulguis suprimir.
  4. Fes clic a Suprimeix el calendari.
  5. Fes clic a Cancel·la la subscripció.
  6. Fes clic a Suprimeix el calendari.
Restaurar un calendari al qual hagis cancel·lat la subscripció

Podràs recuperar el calendari del qual hagis cancel·lat la subscripció en funció de si és propietat d'un altre usuari o si s'ha compartit amb una altra persona.

El calendari és propietat d'un altre usuari

Si has cancel·lat la subscripció al calendari d'un altre usuari, pots demanar-li que el torni a compartir amb tu.

El calendari és teu i no estava compartit

Malauradament, no pots restaurar un calendari al qual has cancel·lat la subscripció. En un futur, prova de suprimir el calendari de la llista.

El calendari és teu i l'has compartit amb altres persones

Si algun usuari encara pot accedir al teu calendari, pots demanar-li que cerqui l'adreça del calendari. Et servirà per tornar a afegir-lo al teu compte.

Pas 1: demana a l'altra persona que segueixi aquests passos
  1. A l'ordinador, ha d'obrir Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, ha de fer clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la columna de l'esquerra, ha de cercar el calendari compartit que vulguis restaurar.
  4. Ha de fer clic al nom del calendari.
  5. S'ha de desplaçar cap avall fins a la secció "Integra el calendari" i fer clic a Adreça pública en format iCal o Adreça secreta en format iCal.
  6. Ha de copiar l'enllaç i enviar-te'l.
Pas 2: segueix aquests passos
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A l'esquerra, fes clic a Afegeix un calendari i després A partir d'un URL.
  4. Al camp d'URL, enganxa l'enllaç de l'adreça del calendari que t'hagi enviat l'altra persona.
  5. Fes clic a Afegeix un calendari. El calendari hauria d'aparèixer a la part esquerra de Google Calendar.
Suprimir un calendari (aquesta acció no es pot desfer)

Què passa quan suprimeixes un calendari

• El calendari i tots els esdeveniments corresponents se suprimiran permanentment.
  • Si el calendari s'ha compartit amb altres persones, tampoc no podran accedir al calendari ni als esdeveniments corresponents.

Nota: no pots suprimir el calendari principal (predeterminat), però en pots esborrar els esdeveniments.

Suprimir un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. A la columna de l'esquerra, cerca el calendari que vulguis suprimir.
  4. Fes clic al nom del calendari.
  5. Fes clic a Suprimeix el calendari i després Suprimeix i després Suprimeix permanentment.
Suprimir tots els esdeveniments del calendari principal

No pots suprimir el calendari principal, però en pots suprimir tots els esdeveniments.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior de la pàgina, fes clic a Configuració Configuració i després Configuració.
  3. Fes clic al nom del teu calendari principal al capdamunt de la llista. Normalment, està etiquetat amb el teu nom i els teus cognoms.
  4. Al final de la pàgina, fes clic a Suprimeix. Després d'esborrar el calendari principal, és possible que tardis una mica a poder utilitzar totes les funcions de Google Calendar.

Articles relacionats