Suprimir un esdeveniment

Si vols que un esdeveniment es deixi de mostrar, pots suprimir-lo o treure'l de Google Calendar.

Important: és possible que Calendar marqui alguns esdeveniments com a contingut brossa i els mogui a la paperera. Si tens un compte de treball o de centre educatiu, el superadministrador de la teva organització també pot moure qualsevol esdeveniment de l'organització a la paperera. Obtén informació sobre com pots veure i restaurar els esdeveniments suprimits de la paperera.

Suprimir un esdeveniment que has creat tu

Si crees un esdeveniment, el pots suprimir. Així deixarà de mostrar-se al teu calendari i als de totes les persones que s'hi hagi convidat.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Fes clic a l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix l'esdeveniment Delete .

Consell: per suprimir un esdeveniment, fes-hi clic amb el botó dret. A continuació, fes clic a Suprimeix.

He suprimit un esdeveniment, però altres participants continuen veient-lo als seus calendaris
  • Un cop suprimeixis un esdeveniment, pot tardar una mica a suprimir-se dels calendaris d'altres persones.
  • Si suprimeixes un esdeveniment que no és teu, perquè se suprimeixi dels calendaris de tothom és possible que el propietari de l'esdeveniment l'hagi de suprimir.
He suprimit un esdeveniment, però continuo veient-lo en altres dispositius

Quan suprimeixis un esdeveniment, és possible que no se suprimeixi immediatament de la resta de dispositius. Amb una sincronització manual s'agilitza el procés.

Sincronització manual a iOS

Tanca i torna a obrir l'aplicació Calendar.

Sincronització manual a Android

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Google Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Actualitza .

Suprimir un esdeveniment al qual t'han convidat

Després que suprimeixis un esdeveniment, Calendar avisa l'organitzador que has rebutjat l'esdeveniment.

Per suprimir un esdeveniment del calendari:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. Obre l'esdeveniment que vulguis suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix o a Suprimeix d'aquest calendari Elimina.

Suprimir un esdeveniment recurrent

Si suprimeixes un esdeveniment que es repeteix, trobaràs les opcions que hi ha a continuació. Si l'esdeveniment que es repeteix l'ha creat una altra persona, no veuràs aquestes opcions.

• Aquest esdeveniment o Només aquesta vegada: se suprimeix aquest esdeveniment, però es mantenen els esdeveniments futurs.
  • Aquest esdeveniment i els següents o Tots els següents: se suprimeixen aquest esdeveniment i els futurs.
  • Tots els esdeveniments o Tots els esdeveniments de la sèrie: se suprimeixen tots els esdeveniments de la sèrie.

Suprimir tots els esdeveniments del calendari

Si vols suprimir tots els esdeveniments del teu compte de Google Calendar, esborra'ls del calendari principal. A continuació, has de suprimir els altres calendaris que tinguis.

Per esborrar tots els esdeveniments del calendari principal:

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part inferior esquerra, passa el cursor per sobre del calendari principal.
  3. Fes clic a Opcions Més opcions del menú i, a continuació, Configuració i compartir.
  4. A "Configuració dels meus calendaris", fes clic a Suprimeix el calendari.
  5. A "Suprimeix el calendari", fes clic a Suprimeix.

Important: pots suprimir esdeveniments del calendari, però no pots suprimir el calendari principal.Obtén informació sobre com pots suprimir altres calendaris que siguin teus.

Veure els esdeveniments suprimits a la paperera (només per a ordinadors)

Si suprimeixes un esdeveniment o el marques com a contingut brossa, es conservarà a la paperera del calendari durant 30 dies. Un esdeveniment es pot marcar com a contingut brossa i moure automàticament a la paperera del calendari si es determina que infringeix les polítiques del programa de Google Calendar. A la paperera, pots restaurar els esdeveniments que vulguis o bé suprimir-los definitivament.

Important: tothom que tingui el permís "Fer canvis a esdeveniments" o "Fer canvis i gestionar la compartició" en un calendari podrà suprimir esdeveniments, així com veure i restaurar esdeveniments de la paperera d'aquest calendari.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Paperera. Veuràs els esdeveniments d'aquest calendari que s'hagin suprimit.
    • Per suprimir un únic esdeveniment, al costat de l'esdeveniment, fes clic a Suprimeix definitivament Delete .
    • Per suprimir tots els esdeveniments seleccionats, a sobre de la llista, fes clic a Suprimeix tota la selecció definitivament Delete .
    • Per suprimir tots els esdeveniments, fes clic a Buida la paperera i, a continuació, Buida.

Restaurar esdeveniments suprimits de la paperera (només per a ordinadors)

1. Obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració Configuració i, a continuació, Paperera. Trobaràs els esdeveniments d'aquest calendari que s'hagin suprimit.
    • Per restaurar un únic esdeveniment, fes clic a Restaura Undo, al costat de l'esdeveniment en qüestió.
    • Per restaurar els esdeveniments seleccionats, fes clic a Restaura tota la selecció Undo, a sobre de la llista.
Vull desactivar les notificacions per correu electrònic

El primer cop que suprimeixis un esdeveniment que s'hagi mogut a la paperera, Google Calendar t'enviarà un correu electrònic. No pots desactivar aquesta notificació, però és l'única notificació per correu electrònic que rebràs sobre la paperera.

No trobo tots els esdeveniments suprimits a la paperera

Si no veus a la paperera del calendari alguns esdeveniments que has suprimit, és possible que sigui per un d'aquests motius:

• Els esdeveniments només es desen a la paperera del calendari durant 30 dies.
  • Si no tenies permís per editar el calendari en què es va crear l'esdeveniment, no veuràs l'esdeveniment a la paperera.
  • Cada calendari té la seva pròpia paperera. Cerca els esdeveniments a la paperera d'altres calendaris.
  • Tothom que tingui accés d'edició al teu calendari pot suprimir els esdeveniments definitivament o bé restaurar-los. Si hi ha més persones amb accés al teu calendari, pregunta'ls si han mogut l'esdeveniment.

Important: si has suprimit un esdeveniment recurrent, revisa la secció "He suprimit un esdeveniment recurrent" que hi ha més avall.

He restaurat un esdeveniment però hi falten les confirmacions d'assistència

Si el creador d'un esdeveniment treu l'esdeveniment de la paperera, els convidats hauran de tornar a confirmar-hi l'assistència.

Si la sala que l'usuari havia reservat ja no està disponible, es mostrarà ratllada a l'esdeveniment del calendari.

He suprimit un esdeveniment recurrent

Suprimir repeticions de l'esdeveniment d'una en una

Per a cada esdeveniment que suprimeixis, es mostrarà una fila a la paperera.

Suprimir diverses repeticions de l'esdeveniment alhora

A la paperera veuràs una única fila per a tots els esdeveniments, en comptes de files individuals per a cadascun. Quan restauris un esdeveniment, també se'n restauraran totes les repeticions.