Subscriure's al calendari de Google d'un altre usuari

Pots veure els calendaris de totes aquelles persones que els hagin compartit amb tu. També pots sol·licitar accedir-hi si encara no l'han compartit amb tu.

Important:

• El rendiment del calendari es pot veure afectat si et subscrius a més de 400 calendaris.
  • Per cercar un calendari a què et vols subscriure, només pots utilitzar Google Calendar a l'ordinador o en un navegador mòbil.

Fer servir una adreça electrònica per subscriure's a un calendari

Pas 1: demana subscriure't a un calendari

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat de la llista "Altres calendaris", fes clic a Afegeix Afegeix altres calendaris i, a continuació, Subscriu-me al calendari. Si el calendari s'ha compartit amb tu, rebràs un correu electrònic.
  3. Al quadre "Afegeix un calendari", introdueix l'adreça electrònica de la persona en qüestió o selecciona'n alguna de la llista.
  4. Prem Retorn.
  5. Segons si aquest calendari s'ha compartit, es produirà una d'aquestes situacions:
    • Si no està compartit amb tu, et demanarem que sol·licitis accedir-hi.
    • Si ja està compartit amb tu, s'afegirà el calendari a la llista "Altres calendaris" que hi ha al lateral esquerre.
    • Si la persona en qüestió no té cap calendari de Google, et demanarem que la convidis a utilitzar Google Calendar.
Descobrir com et pots subscriure a un calendari que no és teu

Pas 2: (opcional) obtén l'aprovació de l'altra persona

Si un calendari que has sol·licitat no està compartit amb tu, el propietari del calendari rep un correu electrònic en què se li sol·licita accés.

Per acceptar la teva sol·licitud, la persona en qüestió ha de fer el següent:

1. Des d'un ordinador, ha d'obrir el correu electrònic que li has enviat per sol·licitar accés.
  2. Ha de fer clic a l'enllaç del correu electrònic.
  3. A la pàgina de configuració que s'obre, ha d'assegurar-se que el teu usuari estigui seleccionat i ha de triar una opció de configuració de permís.
  4. Fes clic a Envia.

Consell: quan l'altra persona accepti la teva sol·licitud, rebràs un correu electrònic amb un enllaç a "Afegeix aquest calendari". Un cop afegeixis el calendari, es mostrarà a la llista "Altres calendaris" que hi ha a l'esquerra. Si no s'hi mostra, actualitza la pàgina.

Utilitzar un enllaç per afegir un calendari públic

Important: només pots afegir el calendari d'una altra persona amb un enllaç si el calendari és públic. Obtén més informació sobre els calendaris públics.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, al costat de la llista "Altres calendaris", fes clic a Afegeix Afegeix altres calendaris i, a continuació, A partir d'un URL.
  3. Introdueix l'adreça del calendari.
  4. Fes clic a Afegeix un calendari. El calendari es mostrarà a la llista "Altres calendaris" que hi ha a l'esquerra.

Consell: els canvis poden tardar fins a 24 hores a mostrar-se a Google Calendar.

Amagar el calendari d'una altra persona

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, a la llista "Altres calendaris", desmarca el calendari que vulguis amagar.

Consell: si no vols suprimir permanentment un calendari de la llista, també pots cancel·lar la subscripció. Per restaurar l'accés al calendari, torna-t'hi a subscriure.