Compartir el calendari amb altres persones

Important: ves amb compte quan comparteixis el calendari i triïs a què poden accedir els altres. Tothom que tingui permisos d'accés complet al teu calendari podrà:

• Respondre a les invitacions.
  • Crear i editar esdeveniments.
  • Compartir el calendari amb altres persones.
  • Rebre correus electrònics sobre canvis al teu calendari.
  • Suprimir el calendari.

Consell: si el teu compte es gestiona a través de la feina o d'un centre educatiu, és possible que l'administrador n'hagi limitat o desactivat l'opció per compartir contingut fora de l'organització. Per obtenir més informació, contacta amb l'administrador.

Compartir un calendari

Pots compartir qualsevol calendari que hagis creat i configurar diversos permisos d'accés per a cadascun d'ells. Obtén informació sobre com pots crear un calendari nou.

Compartir un calendari amb persones concretes

1. A l'ordinador, obre Google Calendar. No pots compartir calendaris des de l'aplicació Google Calendar.
  2. A l'esquerra, ves a la secció "Els meus calendaris". Per desplegar-la, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Passa el cursor per sobre del calendari que vulguis compartir i fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració i compartició.
  4. A "Comparteix amb persones concretes", fes clic a Afegeix persones.
  5. Afegeix l'adreça electrònica d'una persona o d'un grup de Google. Utilitza el menú desplegable per ajustar la configuració dels permisos. Obtén més informació sobre els permisos d'accés.
  6. Fes clic a Envia.
  7. El destinatari haurà de fer clic a l'enllaç del correu electrònic per afegir el calendari a la seva llista. Obtén informació sobre com pots afegir el calendari d'una altra persona.

Consell: per compartir un calendari que no sigui teu, has de demanar al propietari que et concedeixi el permís "Fer canvis i gestionar la compartició".

Compartir un calendari públicament

1. A l'ordinador, obre Google Calendar. No pots compartir calendaris des de l'aplicació Google Calendar.
  2. A l'esquerra, ves a la secció "Els meus calendaris". Per desplegar-la, fes clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Passa el cursor per sobre del calendari que vulguis compartir i fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració i compartició.
  4. Ves a "Permisos d'accés" i selecciona la casella Permet que estigui disponible públicament.
  5. Al costat de "Permet que estigui disponible públicament", tria el nivell d'accés que vulguis concedir al menú desplegable. Obtén més informació sobre els permisos d'accés.

Consell: només hi ha una manera de compartir el teu calendari amb persones que no tenen Google Calendar: fer-lo públic. Obtén més informació sobre com pots compartir el calendari públicament.

Compartir un calendari amb tots els usuaris de la teva organització

Si fas servir Google Calendar a la feina, en un centre educatiu o en una altra organització, a "Permisos d'accés" veuràs l'opció perquè el teu calendari estigui disponible per a totes les persones de la teva organització. Obtén més informació sobre els permisos d'accés.

Com funciona aquesta opció de configuració

• Les persones de la teva organització poden trobar el teu calendari.
  • Les persones de fora de la teva organització no poden trobar el teu calendari.
  • Si convides algú de fora de l'organització a una reunió, aquesta persona pot veure informació sobre la reunió.
  • Si comparteixes el calendari amb tots els membres de la teva organització, podràs triar entre les opcions Veure només disponible/ocupat (amaga els detalls) o Veure tota la informació de l'esdeveniment.

Controlar l'accés al calendari i als esdeveniments concrets

Entendre la configuració dels permisos per als calendaris compartits
Quan comparteixes el teu calendari amb algú, pots triar si vols que aquesta persona pugui trobar els teus esdeveniments i si pot fer-hi canvis, com ara afegir-ne de nous o editar-los.

Permís d'accés

Què poden fer els altres

Veure només disponible/ocupat (amaga els detalls)

• Consultar la disponibilitat del teu calendari i saber si estàs lliure o ocupat, sense mostrar els noms dels esdeveniments ni cap altra informació.

Veure tota la informació de l'esdeveniment

• Veure els detalls de tots els esdeveniments tret dels següents:
    • Els detalls dels esdeveniments marcats com a privats no es mostren.
    • La llista de convidats dels esdeveniments que no tenen el permís "Mostra la llista de convidats" no es pot veure.
  • Veure la configuració de zona horària del calendari.
  • Subscriure's a alertes per correu electrònic que avisin quan es creïn, es modifiquin, es cancel·lin o s'apropin esdeveniments, o bé quan s'hi hagi confirmat l'assistència.

Fer canvis a esdeveniments

• Veure la informació de tots els esdeveniments, fins i tot dels privats.
  • Afegir i editar esdeveniments.
  • Restaurar esdeveniments o suprimir-los permanentment de la paperera del calendari.
  • Veure la configuració de zona horària del calendari.
  • Subscriure's a alertes per correu electrònic que avisin quan es creïn, es modifiquin, es cancel·lin o s'apropin esdeveniments, o bé quan s'hi hagi confirmat l'assistència.

Fer canvis i gestionar la compartició

• Veure la informació de tots els esdeveniments, fins i tot dels privats.
  • Afegir i editar esdeveniments.
  • Restaurar esdeveniments o suprimir-los permanentment de la paperera del calendari.
  • Veure la configuració de zona horària del calendari.
  • Canviar la configuració de compartició.
  • Subscriure's a alertes per correu electrònic que avisin quan es creïn, es modifiquin, es cancel·lin o s'apropin esdeveniments, o bé quan s'hi hagi confirmat l'assistència.
  • Suprimir permanentment el calendari.

Consells

• Si el teu compte es gestiona a través de la feina o d'un centre educatiu, és possible que l'administrador del compte hagi limitat o desactivat la configuració dels permisos. Per obtenir més informació, contacta amb l'administrador.
  • Cap de les persones amb qui has compartit el calendari, ni tan sols les que tenen el permís "Fer canvis", no pot veure els esdeveniments de Gmail que tinguin la configuració de visibilitat definida com a "Només jo". Només els podran veure si canvies la configuració de compartició d'un esdeveniment concret o bé la configuració predeterminada dels esdeveniments de Gmail. Obtén més informació sobre els esdeveniments de Gmail.

Opcions de configuració de "Permisos d'accés" i "Comparteix amb persones concretes"

A la configuració del calendari compartit, pots definir permisos d'accés generals ("Permisos d'accés") o bé de compartició amb persones concretes ("Comparteix amb persones concretes"). Si s'han definit tots dos, a les persones concretes sempre se'ls aplicarà l'opció més àmplia.

Per exemple, si fas que un calendari estigui disponible públicament i selecciones "Veure tota la informació de l'esdeveniment" i, a continuació, comparteixes el calendari amb una persona concreta i selecciones "Veure només lliure/ocupat", aquesta persona encara podrà trobar tots els detalls de l'esdeveniment.

Canviar la configuració de visibilitat d'un esdeveniment concret
De manera automàtica, els teus esdeveniments tenen els mateixos permisos d'accés que el teu calendari, Ara bé, pots editar la visibilitat de cada esdeveniment individual. Obtén més informació sobre com es pot canviar la configuració de visibilitat d'un esdeveniment.

Desactivar la compartició d'un calendari

Deixar de compartir el calendari públicament
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A l'esquerra, cerca la secció "Els meus calendaris". Per desplegar-la, pot ser que hagis de fer clic a la fletxa avall Fletxa avall.
  3. Passa el cursor per sobre del calendari que vulguis deixar de compartir i fes clic a Més Més i, a continuació, Configuració i compartició.
    • Per deixar de compartir el calendari públicament: a "Permisos d'accés", desactiva l'opció Permet que estigui disponible públicament.
    • Per deixar de compartir el calendari amb la teva organització: a "Permisos d'accés", desactiva l'opció Permet que estigui disponible per a tothom de la meva organització.
    • Per deixar de compartir el calendari amb algú concret: ves a "Comparteix amb persones concretes" i, al costat de la persona que vulguis suprimir, fes clic a Suprimeix Suprimeix.

Consell: si comparteixes diversos calendaris, repeteix aquests passos amb la resta de calendaris que vulguis deixar de compartir.

Solucionar problemes relacionats amb la compartició

La persona amb qui has compartit un calendari no el troba
  1. Comprova que hagis afegit l'adreça electrònica correcta.
  2. Assegura't que aquesta persona hagi fet clic a l'enllaç del correu electrònic que ha rebut. Si no el troba, recomana-li que revisi la carpeta Correu brossa.
  3. Suprimeix aquesta persona de la configuració de compartició del calendari i, a continuació, torna-la a afegir.
  4. Comprova si el teu compte es gestiona a través de la feina o d'un centre educatiu. És possible que l'administrador del compte hagi limitat o desactivat l'opció per compartir contingut fora de l'organització. Obtén informació sobre com pots esbrinar qui és l'administrador.