Bruk Google Kalender utenfor nettet

Med funksjonen for kalendere uten nett kan du bruke kalenderen din uten å være tilkoblet internett. Dette er spesielt nyttig når du har svak internettilkobling.

Selv uten internettilkobling kan du

• åpne Google Kalender i en Chrome-nettleser
  • se kalenderen og aktivitetene dine fra de siste fire ukene eller når som helst i fremtiden
  • se aktiviteter ordnet etter uke, dag eller måned

Bruk Kalender uten nett på datamaskiner

1. Åpne Google Kalender.
  2. Øverst til høyre klikker du på Innstillinger og så Innstillinger.
  3. Til venstre, under «Generelt», klikker du på Uten nett og så Slå på kalender uten nett.
  4. Klikk på Last inn på nytt nå.
    • Da starter synkroniseringen av kalenderen din for bruk uten nett. Øverst til høyre ser du synkroniseringsikonet .
    • Når synkroniseringen er ferdig, vises statusen «Klar til bruk uten nett» i kalenderen din.
    • Når du er uten nett, vises statusen for kalenderen din som Uten nett .
      • Du ser varselet «Det ser ut til at du er uten nett. Enkelte handlinger fungerer kanskje ikke.»

Viktig:

• «Mine kalendere» og dataene i kalenderen din synkroniseres fra forrige gang datamaskinen var på nett.
  • Når du er uten nett, kan du ikke
    • opprette eller endre aktiviteter
    • sende e-post til gjester
    • gå til gjøremål
  • Hvis du fjerner de bufrede bildene og filene på datamaskinen, fjerner du også støtten for bruk av Google Kalender uten nett. Slå på Google Kalender uten nett igjen for å bruke Kalender uten nett.