Skift mellem konti i Google Kalender-appen

Du kan se og administrere begivenheder fra forskellige Google-konti i Google Kalender-appen.

Før du går i gang

• Indstil telefonens skærmretning til portrættilstand, så dit profilbillede eller din Google-konto er synlig i Google Kalender-appen.
  • I menuen Menu vises din nuværende konto foroven. Andre aktiverede konti vises under din nuværende konto.
  • Tip! Du kan vise eller skjule alle kalendere for aktiverede konti.
    1. Tryk på menuen Menu.
    2. Vælg de kalendere, der skal vises i gitteret.

Brug din Google-konto til at få adgang til alle funktioner

Hvis du bruger en lokal konto eller en tredjepartskonto, er visse Google Kalender-funktioner muligvis ikke tilgængelige. Når du bruger din Google-konto, kan du:

• Føje gæster til begivenheder.
  • Modtage invitationer til begivenheder.
  • Bruge begivenheds- og kalenderfarver.
  • Føje vedhæftede filer eller videomøder til dine begivenheder.
  • Synkronisere på enheder.
  • Oprette opgaver. Se, hvordan du bruger Google Huskeliste.

Hvad er en konto, der ikke er en Google-konto?

Konti, der ikke er Google-konti, kan enten være:

• En lokal konto er en kalender, som enten er gemt på en telefon eller er oprettet af en anden app.
  • En tredjepartskonto er en konto, der ikke administreres af Google, men af en anden kalenderapp.
    • Hvis du foretrækker at bruge en tredjepartskonto, der er aktiveret, kan du skifte til den fra dit profilbillede.
    • Du kan også vælge en kalender, der er knyttet til en tredjepartskonto, når du opretter en begivenhed.

Skift mellem konti

Vigtigt!

1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på dit profilbillede eller din Google-konto øverst til højre.
  3. Vælg en af mulighederne i vinduet:
    • Vælg en anden konto: Hvis du har adskillige konti i appen, kan du vælge en anden aktiveret konto.
    • Administrer din Google-konto: Vælg denne mulighed for at tilpasse din Google-konto. Denne mulighed er kun tilgængelig, når din nuværende konto er en Google-konto.
    • Skift til arbejdsprofil eller Skift til personlig profil: Denne funktion fungerer kun, hvis du bruger arbejdstilstand på din telefon, og hvis du og administratoren på dit arbejde aktiverer funktionen.
      • Vigtigt! Hvis du vil administrere eventuelle personlige kalendere, som du har på din arbejdsprofil, skal du skifte til den Google Kalender-app, der er tilknyttet din personlige profil.
    • Administrer konti på denne enhed: Denne valgmulighed fører dig til Indstillinger på din enhed, hvor du kan tilføje, fjerne eller opdatere konti.
    • Tilføj en anden konto: Du kan føje en anden konto til Google Kalender-appen. Når du tilføjer en ny Google-konto, bliver den til din nuværende konto.
  4. Dit profilbillede eller din Google-konto viser den konto, du skifter til.

Tip!

• Gem eventuelle ændringer eller opdateringer, før du skifter til en anden konto.
  • Hvis en konto ikke er kvalificeret til en bestemt handling, giver Google Kalender dig besked og skifter automatisk til den kvalificerede konto.

Aktivér en konto, som ikke er en Google-konto

Vigtigt! Hvis du vil vise begivenheder fra en konto, der ikke er en Google-konto, i Kalender-appen, skal du aktivere kontoen i Indstillinger.

1. Åbn appen Kalender Kalender på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen Menu og derefter Indstillinger .
  3. Tryk på Administrer konti.
  4. Aktivér den konto, der ikke er fra Google.

Notifikationer om kontoskift

Når du opretter en begivenhed via en konto i Google Kalender, får du muligvis en advarsel om begrænsningerne på den valgte konto. Den vises, når du bruger en konto, der muligvis ikke understøtter almindelige funktioner i Google Kalender, f.eks. farver, opgaver og synkronisering.

Sådan får du adgang til de tilgængelige funktioner i Google Kalender: Tryk på Skift konto i notifikationen for at skifte til din Google-konto.