Canviar d'un compte a un altre a l'aplicació Google Calendar

A l'aplicació Google Calendar, pots veure i gestionar els esdeveniments de diferents comptes.

Abans de començar

• Estableix l'orientació de la pantalla del telèfon en mode de retrat perquè la teva foto de perfil o el Compte de Google siguin visibles a l'aplicació Google Calendar.
  • A Menú Menú, el compte actual es mostra a la part superior. La resta de comptes activats es mostren a sota del compte actual.
  • Consell: pots mostrar o amagar tots els calendaris dels comptes activats.
    1. Toca Menú Menú.
    2. Selecciona els calendaris que vols que es mostrin a la quadrícula.

Utilitzar el teu Compte de Google per accedir a totes les funcions

Si utilitzes un compte local o de tercers, és possible que algunes funcions de Google Calendar no estiguin disponibles. Quan fas servir el teu Compte de Google, pots:

• Afegir convidats a esdeveniments.
  • Rebre invitacions a esdeveniments.
  • Establir colors per als esdeveniments i el calendari.
  • Afegir fitxers adjunts o videoconferències als esdeveniments.
  • Sincronitzar amb diferents dispositius.
  • Crear tasques. Obtén informació sobre com pots utilitzar Google Tasks.

Què és un compte que no és de Google?

Els comptes que no són de Google poden ser:

• Un compte local és un calendari emmagatzemat en un telèfon o creat per una altra aplicació.
  • Un compte de tercers és un compte no gestionat per Google, sinó per una altra aplicació de calendari.
    • Si prefereixes utilitzar un compte de tercers que estigui activat, pots canviar al compte en qüestió des de la teva foto de perfil.
    • També pots triar un calendari associat a un compte de tercers quan creïs un esdeveniment.

Canviar d'un compte a un altre

Important:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o el Compte de Google .
  3. A la finestra, tria una opció:
    • Selecciona un altre compte: si tens diversos comptes a l'aplicació, pots seleccionar-ne un altre d'activat.
    • Gestiona el teu Compte de Google: selecciona aquesta opció per personalitzar el teu Compte de Google. Aquesta opció només està disponible si l'actual és un Compte de Google.
    • Canvia al perfil de treball o Canvia al perfil personal: aquesta funció només està disponible si utilitzes el mode de treball al telèfon i tu i l'administrador de la feina activeu la funció.
      • Important: per gestionar els calendaris personals que tinguis al teu perfil de treball, canvia a l'aplicació Google Calendar associada al teu perfil personal.
    • Gestiona comptes en aquest dispositiu: aquesta opció et porta a la configuració del dispositiu, en què pots afegir, suprimir o actualitzar comptes.
    • Afegeix un altre compte: pots afegir un altre compte a l'aplicació Google Calendar. Quan s'afegeix un Compte de Google nou, es converteix en el teu compte actual.
  4. A la teva foto de perfil o al Compte de Google , es mostra el compte al qual canvies.

Consells:

• Abans de canviar a un altre compte, desa els canvis o les actualitzacions.
  • Si un compte no és apte per a una acció concreta, Google Calendar t'ho notificarà i canviarà automàticament al compte apte.

Activar un compte que no és de Google

Important: per mostrar esdeveniments d'un compte que no és de Google a l'aplicació Calendar, activa el compte a Configuració.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obre l'aplicació Calendar Calendar.
  2. A la part superior esquerra, toca Menú Menú i, a continuació, Configuració .
  3. Toca Gestiona els comptes.
  4. Activa el compte que no és de Google.

Notificacions de canvi de compte

A Google Calendar, quan creïs un esdeveniment amb un compte que no és de Google, és possible que rebis un advertiment sobre les limitacions del compte que hagis triat. El rebràs si utilitzes un compte que és possible que no sigui compatible amb les funcions habituals de Google Calendar, com ara els colors, les tasques i la sincronització.

Per accedir a les funcions disponibles de Google Calendar: a la notificació, toca Canvia de compte per canviar al teu Compte de Google.