Gestionar invitacions a Calendar

Controla qui envia invitacions a Google Calendar. També pots fer el següent:

• Limita l'accés a les invitacions pendents al teu calendari.
  • Desmarca els remitents com a coneguts per evitar les invitacions no desitjades i el contingut brossa.

Important: la configuració actualitzada només s'aplica a les invitacions noves.

Gestionar les invitacions de Calendar

GIF animat que mostra com es poden gestionar les invitacions a Calendar a l'ordinador

Important: per assegurar-te que les invitacions de les connexions de confiança s'afegeixin automàticament al calendari, afegeix la seva adreça electrònica als contactes. Obtén informació sobre com pots afegir un contacte.

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, a "General", fes clic a Configuració d'esdeveniments i, a continuació, Afegeix les invitacions al meu calendari.
  4. Selecciona una opció:
    • De tothom: totes les invitacions s'afegeixen de manera automàtica al calendari.
    • Només si el remitent és conegut: els esdeveniments s'afegeixen al calendari automàticament si el remitent forma part dels teus contactes o la teva organització, o bé si és algú amb qui has interaccionat anteriorment.
      • Si un esdeveniment no s'afegeix al calendari, rebràs un correu electrònic d'invitació.
      • Un cop hagis marcat un remitent com a conegut o hi hagis interaccionat, les properes invitacions que t'enviï s'afegiran automàticament al calendari.
    • Quan respongui a la invitació del correu electrònic: l'esdeveniment només s'afegeix al calendari després de respondre a la notificació per correu electrònic.

Important: si selecciones Només si el remitent és conegut, pot ser que els remitents sàpiguen que no formen part dels teus contactes.

Limitar la visibilitat de les invitacions de Calendar pendents

Quan comparteixes el teu calendari, pots triar si vols que es mostrin només els esdeveniments que hi són visibles o bé tots els esdeveniments, incloses les invitacions de remitents desconeguts o les invitacions a les quals no has respost i que encara no són visibles al calendari. Aquesta opció es mostra a "Afegeix les invitacions al meu calendari" quan selecciones Quan respongui a la invitació al correu electrònic o Només si el remitent és conegut.

Important:

• Les persones que només tenen permís per consultar la teva disponibilitat no poden accedir als detalls de l'esdeveniment. Obtén informació sobre els permisos de compartició.
  • Quan permets que altres persones consultin les teves invitacions a esdeveniments, és possible que estiguin al corrent dels esdeveniments que encara no s'han afegit al teu calendari. Això és útil si gestionen les invitacions a esdeveniments entrants al teu calendari.
  1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Configuració i, a continuació, Configuració.
  3. A l'esquerra, a "General", fes clic a Configuració d'esdeveniments.
  4. Desactiva l'opció Permet que altres persones vegin totes les invitacions si tenen permís per veure o editar els meus esdeveniments.

Corregir problemes relacionats amb les invitacions

Si marques un remitent com a conegut o hi interacciones, però les invitacions es continuen marcant com a "Invitació d'un remitent desconegut", assegura't que el teu Compte de Google permeti als productes de Google desar la informació de contacte quan interaccionis amb persones.

Per afegir automàticament les properes invitacions d'un remitent al calendari, pots afegir remitents als contactes manualment.

Si continues trobant esdeveniments amb contingut brossa al calendari al dispositiu Android després d'haver activat l'opció Només si el remitent és conegut, et recomanem que revisis quines aplicacions tenen accés al teu calendari.

Desmarcar un remitent com a conegut

Si fas clic a Conec el remitent per error, però no confies en el contacte:

1. Ves a contacts.google.com.
  2. A la part superior esquerra, fes clic a Menú principal i, a continuació, Altres contactes.
  3. A la dreta de la informació de contacte de la persona en qüestió, fes clic a Més accions More i, a continuació, Suprimeix i, a continuació, Suprimeix.

Consell: un contacte es mostra com a remitent desconegut si l'has bloquejat en un altre producte de Google.