Rapportér upassende kalenderinvitationer og -begivenheder

Hvis du bemærker en mistænkelig invitation eller begivenhed i din kalender, skal du rapportere den som spam.

Trin 1: Rapportér begivenheden som spam

Vigtigt!

• Hvis du vil rapportere en begivenhed som spam, skal den sendes fra Google Kalender. Kalenderbegivenheder, der er oprettet af en anden udbyder, app eller tjeneste, kan ikke rapporteres som spam.
  • Når du rapporterer en begivenhed, fjernes den fra din kalender. Hvis begivenheden er gentaget, fjernes alle begivenheder i serien.
  1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Klik på den begivenhed, du vil rapportere.
  3. Øverst til højre skal du klikke på Flere handlinger og derefter Rapportér som spam.

Trin 2: Rediger tilladelser for begivenheden

1. Åbn Google Kalender på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og derefter Indstillinger.
  3. På fanen "Generelt" skal du klikke på Indstillinger for begivenheder og derefter Føj invitationer til min kalender.
  4. Vælg Kun med kendt afsender.
    • Dette føjer kun en begivenhed til din kalender, hvis afsenderen er i dine kontakter, er en del af din organisation eller er en person, du har interageret med.
      • Denne valgmulighed afslører muligvis over for afsendere, at de ikke er i dine kontakter.

Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer nye invitationer.