Marcar tasques assignades com a contingut brossa

Pots marcar una tasca assignada com a contingut brossa des d'una superfície compartida, com ara un espai o un document.

Quan marques una tasca assignada com a contingut brossa:

• Se suprimeix de la teva llista personal.
  • Deixes de tenir-la assignada a l'espai compartit.

Marcar una tasca assignada com a contingut brossa a Google Tasks

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. Al tauler lateral, a la dreta, fes clic a Tasques Tasks.
  3. Fes clic a la tasca de què vols informar.
  4. A la dreta de la tasca, fes clic al menú Obre Més.
  5. Fes clic a Marca com a contingut brossa i, a continuació, Marca com a contingut brossa.

Marcar una tasca assignada com a contingut brossa a Google Calendar

1. A l'ordinador, obre Google Calendar.
  2. A la quadrícula del calendari, toca la tasca de què vols informar.
  3. A la part superior dreta de la tasca, fes clic a Opcions Més.
  4. Fes clic a Marca com a contingut brossa i, a continuació, Marca com a contingut brossa.

Consell: per marcar una tasca assignada com a contingut brossa, prem la drecera !.