Informació sobre la migració de recordatoris a Google Tasks

Per ajudar-te a organitzar i gestionar les tasques pendents des d'un sol lloc, els recordatoris de l'Assistent de Google i de Calendar s'afegiran a Google Tasks. Pots veure i editar els recordatoris existents (ara tasques) amb l'Assistent de Google, Google Calendar o Google Tasks.

Consell: pots continuar demanant a l'Assistent de Google que configuri un recordatori al teu dispositiu mòbil o a la teva pantalla intel·ligent. El recordatori es desarà com a tasca a Google Tasks i rebràs una notificació quan sigui el moment de completar-la.

Què són els recordatoris i com els he creat?

Abans podies crear recordatoris a:

• L'Assistent
  • Calendar
  • Inbox
    • Consell: Inbox ja no s'admet. És possible que els recordatoris que hagis creat a Inbox abans del 2019 encara existeixin.
  • Keep

Si vas activar el calendari Recordatoris, els recordatoris es mostraven al calendari. També podies consultar els recordatoris a reminders.google.com. Calendar et notificava l'activitat sol·licitada a l'hora sol·licitada.

Què passarà amb els meus recordatoris?

Tens l'opció de canviar manualment els recordatoris a tasques, o bé pots esperar que es converteixin de manera automàtica. Els recordatoris es convertiran en tasques, excepte els següents:

Important:

• Si un recordatori està basat en un lloc, el lloc s'afegirà automàticament al camp de detalls de la tasca. Ja no rebràs cap notificació basada en el lloc.
  • Si se t'ha assignat un recordatori, el nom de la persona que l'ha assignat s'afegirà al títol de la tasca. Aquesta persona ja no tindrà accés al recordatori.
    • Exemple: "De Jaume: llença les escombraries".
  • Si la tasca no s'ha completat, es mostrarà al calendari. Durant un màxim de 365 dies, la tasca es mostrarà al calendari com a "Tasca pendent" a la secció de tot el dia. Les tasques que siguin de fa més de 365 dies es mostraran a Calendar i a l'aplicació Tasks a la data de venciment original.
  • Si tens una tasca que es repeteix cada més de 1.000 dies, setmanes, mesos o anys, hem ajustat la programació de recurrència a una vegada cada 1.000 dies, setmanes, mesos o anys. És a dir, una tasca que es repeteix cada 2.000 dies s'ha ajustat a cada 1.000 dies.
  • Les tasques amb data posterior a l'any 3000 s'ajustaran a l'any 2900.

On puc trobar els recordatoris que s'han convertit en tasques?

Per veure les teves tasques, ves al calendari Tasques en lloc del calendari Recordatoris. També pots anar a Google Tasks o preguntar a l'Assistent per les teves tasques.

Consells:

Què passa si la meva organització té desactivat el servei Tasks?

Si tens un Compte de Google de treball o de centre educatiu, a partir del maig de 2023, els recordatoris de l'Assistent de Google i de Google Calendar es migraran automàticament a Google Tasks.

Obtén més informació sobre les dates importants per a la migració de recordatoris.

Els recordatoris es continuaran mostrant al meu calendari?

Els recordatoris ara són tasques. Les tasques es mostren amb esdeveniments al calendari i s'indiquen amb una marca de verificació . Per veure les tasques, activa el calendari "Tasques".

Com puc gestionar els recordatoris que s'han convertit en tasques?

Pots veure i editar els recordatoris com a tasques a:

• L'Assistent
    • Digues (en castellà): "Hey Google, enséñame mis tareas".
    • "Hey Google, enséñame mis recordatorios".
  • Calendar
  • Tasks a:
    • El tauler lateral de Workspace a l'ordinador
    • Aplicacions mòbils

Informació sobre com pots utilitzar Google Tasks

Puc tornar a convertir les tasques en recordatoris després de fer la migració?

La migració dels recordatoris a tasques és permanent i no es pot desfer.

Com puc crear una tasca?

Pots crear tasques amb un títol, una data o una freqüència a:

• L'Assistent
  • Calendar
  • Chat
  • Gmail
  • Comparteix a Tasks des del mòbil
  • Tasks

Consell: és possible que se t'assignin tasques en superfícies compartides, com ara un espai o un document. Obtén informació sobre com pots començar a utilitzar les tasques compartides de Google.

Què més puc fer amb Tasks?

Tasks també et permet:

• Afegir una descripció.
  • Organitzar les tasques amb llistes.
  • Prioritzar les tasques amb estrelles.
  • Canviar l'ordre en què es mostren les tasques amb l'opció "Ordena manualment" o "Ordena per data".
  • Exportar les teves dades de Tasks. Obtén informació sobre com pots exportar les teves dades de Google Tasks.
    • Si utilitzes un compte de treball o de centre educatiu, l'administrador ha d'activar aquesta opció.
    • Si no pots exportar les teves dades de Tasks, pots imprimir-les.

He d'instal·lar l'aplicació Tasks per continuar utilitzant recordatoris amb l'Assistent de Google?

No, no necessites l'aplicació Tasks per utilitzar els recordatoris amb l'Assistent de Google.

Puc continuar dient (en castellà) "Pon un recordatorio" a l'Assistent de Google després de migrar els recordatoris?

Sí, el recordatori es desarà a Tasks.

Continuaré rebent els recordatoris que he creat amb l'Assistent de Google als meus dispositius amb l'Assistent integrat?

Sí, continuaràs rebent recordatoris als dispositius amb l'Assistent de Google integrat. Per rebre notificacions a l'iPhone o l'iPad, assegura't d'instal·lar l'aplicació Google Calendar o Google Tasks.

Quines aplicacions poden enviar-me notificacions sobre tasques?

• Google Tasks
  • Google Calendar
  • Assistent de Google

Per rebre notificacions sobre tasques, actualitza la configuració de notificacions:

Consells:

• Si no tens l'aplicació Tasks, Calendar t'enviarà les notificacions sobre les tasques.
  • A Android, si no tens Tasks ni Calendar, l'Assistent de Google t'enviarà les notificacions.
  • Si crees una tasca quan estàs sense connexió i vols sincronitzar-la amb la resta de dispositius compatibles, connecta el dispositiu a Internet.
  • Si no fas servir les aplicacions regularment, alguns telèfons Android desactiven les notificacions o les retarden. Per mantenir activades les notificacions de tasques, dona permisos a Tasks i Calendar.
  • Si configures un mode de concentració a l'iPhone o l'iPad, és possible que no rebis notificacions. Per mantenir activades les notificacions de tasques, activa l'opció Notificacions rellevants.