Gestionar tasques que es repeteixen a Google Tasks i Google Calendar

Pots crear, modificar i suprimir tasques que es repeteixen a Google Tasks i Google Calendar.

Important:

• A la quadrícula de Calendar es mostren alhora un nombre limitat de pròximes tasques recurrents. A mesura que passa el temps, apareixen tasques noves automàticament.
  • Les tasques i subtasques compartides no es poden configurar perquè es repeteixin.
  • Les tasques recurrents no es poden moure a altres llistes de tasques.
  • Si atures la repetició d'una sèrie de tasques, no pots tornar a configurar-la perquè es repeteixi. Has de crear una nova sèrie de tasques que es repeteixen.

Configurar tasques que es repeteixin

Per configurar tasques que es repeteixin des de Google Tasks:

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasques Tasks logo.
  3. Fes clic en una tasca o crea'n una de nova.
  4. Per afegir una data i una hora, fes clic a Data i hora.
  5. Al costat de "Data i hora", fes clic a Repeteix .
  6. A "Es repeteix cada", selecciona dia, setmana, mes o any.
  7. A "Finalitza", selecciona una opció per crear una tasca recurrent:
    • Si no té data de finalització, selecciona Mai.
    • Per definir-ne una, selecciona El dia i, a continuació, tria una data.
    • Si finalitza després d'un nombre concret d'ocurrències, selecciona Després de i, a continuació, un nombre d'ocurrències.
  8. Fes clic a D'acord.

Per configurar tasques que es repeteixin des de Google Calendar:

1. Obre Google Calendar.
  2. A la quadrícula del calendari, fes clic en un espai buit.
  3. A sota del títol, selecciona Tasca.
  4. A sota de la data, fes clic a No es repeteix.
  5. Selecciona una opció:
    • Selecciona una freqüència predefinida, com ara Cada dia, Cada setmana, Cada mes o Anualment. Fes clic a Desa.
    • Selecciona Personalitza i, a continuació, defineix la freqüència de recurrència que prefereixis o una data de finalització. Fes clic a Fet i, a continuació, Desa.

Modificar o completar una tasca recurrent

Per modificar o completar una tasca recurrent des de Google Tasks:

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasques Tasks logo.
  3. Fes clic a la tasca que vols modificar.
    • Per modificar la data i l'hora de totes les tasques d'una sèrie, fes clic a la informació de repetició situada a la part inferior de la tasca.
    • Per canviar la data i l'hora de la següent tasca que es repeteix d'una sèrie, fes clic a la data.
    • Per aturar la repetició d'una tasca, al costat de la informació de repetició, fes clic a Atura la repetició i, a continuació, Atura la repetició.
    • Per marcar la tasca com a completada, fes clic a Completa Marca com a completada a l'esquerra. A la part inferior del tauler, a "Completades", pots veure les tasques completades. La pròxima instància de la tasca que es repeteix es mostra a la llista de tasques en la data especificada.

Per modificar o completar una tasca recurrent des de Google Calendar:

1. Obre Google Calendar.
  2. Fes clic a la tasca que vols modificar.
  3. Per modificar-la, fes clic a Edita Edita.
  4. Selecciona una opció:
    • Per modificar la data o l'hora, fes clic a Data i hora .
    • Per modificar la freqüència d'una tasca o impedir que es repeteixi, fes clic a Repeteix .
  5. Fes clic a Desa.
  6. Tria si vols aplicar els canvis a "Aquesta tasca" o a "Totes les tasques".
  7. Fes clic a D'acord.
  8. Per marcar la tasca com a completada, fes clic a Marca com a completada.

Suprimir les tasques d'una sèrie

Per suprimir totes les tasques d'una sèrie de Google Tasks:

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasques Tasks logo.
  3. Al costat de la tasca que vols suprimir, fes clic al menú Obre Més.
  4. Fes clic a Suprimeix i, a continuació, Suprimeix-ho tot.

Per suprimir les tasques d'una sèrie de Google Calendar:

1. Obre Google Calendar.
  2. Fes clic a la tasca que vols suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix .
  4. Selecciona una opció:
    • Aquesta tasca
    • Aquesta tasca i les següents
    • Totes les tasques
  5. Fes clic a D'acord.

Important: per suprimir només una tasca d'una sèrie que es repeteix, has d'utilitzar Google Calendar.