Lær om avtaletidsplaner i Google Kalender

Du kan lage én bestillingsside der du kan la andre planlegge et ubegrenset antall avtaler i kalenderen din – helt kostnadsfritt. Med avtaletidsplaner kan du

• lage og dele bestillingssider, slik at andre kan bestille avtaler med deg
  • se bestilte avtaler sammen med tidsplanen din i Google Kalender

Lær om premium-funksjoner for avtaletidsplaner

Hvis du har et kvalifisert Google Workspace- eller Google One-abonnement, får du tilgang til noen premium-funksjoner for avtaletidsplaner, for eksempel

• ulike typer avtaler med egne tidsplaner og bestillingssider
  • automatiske e-postpåminnelser for folk som bestiller avtaler med deg
  • mulighet til å legge til opptil 20 medverter i en avtaletidsplan
  • mulighet til å lage avtaletidsplaner i sekundære kalendere
  • mulighet til å kreve betaling for avtaler
  • e-postbekreftelser for å unngå useriøse bestillinger

Premium-funksjoner for avtaletidsplaner er tilgjengelige med

Viktig:

• Disse funksjonene for avtaletidsplaner er ikke tilgjengelige for Google Workspace Individual:
    • muligheten til å legge til opptil 20 medverter
    • muligheten til å lage avtaletidsplaner i sekundære kalendere
  • Disse funksjonene for avtaletidsplaner er ikke tilgjengelige for Google One Premium:
    • muligheten til å legge til opptil 20 medverter
    • muligheten til å lage avtaletidsplaner i sekundære kalendere
    • e-postbekreftelser for avtaler
    • muligheten til å kreve betaling for avtaler
  • Hvis du har Workspace Business Starter, kan du opprette én bestillingsside.
  • Hvis du har Workspace Frontline, Essentials eller et eldre Google Workspace-abonnement som ikke lenger tilbys, kan du ikke opprette avtaletidsplaner.

Velg et abonnement

• Hvis du har en bedrift og vil bruke funksjoner som e-postmarkedsføring, kan du prøve Google Workspace Individual eller Google Workspace-utgaver for Business og Enterprise.
  • Hvis du har en personlig Google-konto og vil ha mer lagringsplass i Disk, Gmail og Foto, kan du prøve Google One Premium.

Se hvordan avtaletidsplaner fungerer

Bruk din egen profesjonelle bestillingsside

• Du får en profesjonell bestillingsside for de ulike typene avtaler du tilbyr.
  • Alle som har e-postadresse, kan bestille avtaler.
  • Bestillingssiden din oppdateres automatisk for å unngå konflikter med andre aktiviteter i kalenderen.

Få e-postvarsler om avtaler

• Du mottar e-poster med bestillingsbekreftelser og oppdateringer.
  • Folk som bestiller avtaler med deg, kan også få en automatisk påminnelse via e-post før hver avtale.

Velg hvordan du vil møte folk

• Du kan tilpasse hvordan du møter kundene dine:
    • fysisk
    • på telefon
    • via videokonferanser i Google Meet
      • Hvis du velger å møte kunder via videokonferanser, blir en Google Meet-link lagt til automatisk i avtalene.

Krev betaling for avtaler

• For å kreve betaling må du koble en Stripe-konto til Google Kalender.
  • Når du lager eller endrer en avtaletidsplan, angir du prisen for avtalen.
  • Når kundene velger et tidsvindu på bestillingssiden din, fullfører de bestillingen ved å betale for avtalen via Stripe.

Tilpass tilgjengeligheten din for avtaler

• Du kan justere hvor kort eller lang tid i forveien avtaler kan bestilles.
  • Du kan begrense det maksimale antallet avtaler per dag.
  • Du kan tilpasse vinduet for avtaler.
  • Du kan velge egendefinerte buffertider som legges til automatisk mellom avtaler.
  • Du kan samle inn tilleggsinformasjon fra folk som bestiller avtaler, via bestillingsskjemaet for avtaler.

Se hvilken informasjon som deles mellom Stripe og Kalender

Når du har koblet Stripe til Google Kalender, deles noe av avtaleinformasjonen med Stripe, inkludert

• prisen
  • tittelen for avtalen
  • tidsvinduet

For å administrere dataene som Stripe bruker, gå til Stripe-oversikten. Hvis du ikke vil bruke Stripe lenger, kan du koble Stripe fra Google Kalender.